enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2714
EURO
37,4959
ALTIN
2.928,60
BIST
8.876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
18°C

Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Bu Dönemin İlk Toplantısını Yaptı

Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, 31 ilçeden çocuk temsilcilerin katılımıyla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Bu Dönemin İlk Toplantısını Yaptı
12.10.2024 13:32
0
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, 31 ilçeden çocuk temsilcilerin katılımıyla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Cengiz, başta Gazze’de İsrail’in yaptığı katliamlar olmak üzere dünya genelinde yaşanan zulümlere dikkat çekerek, “İnsanların elinden en temel hak olan yaşama hakkı alınmaktadır. Bununla mücadele için düşmanlarımızın bir birim çalıştığı yerde bizim on birim çalışmamız lazımdır” diye konuştu. 

Cengiz, ayrıca Çocuk Meclisi’nin önemli bir bölümünü oluşturan proje yarışmalarının çocukların bakış açısıyla Konya’ya güzel bir dokunuş sağladığını da sözlerine ekledi.
 
31 ilçeden temsilcisi bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi’nin bu dönemki ilk toplantısında üyeler tarafından yeni dönem hakkında konuşmalar, yeni projeler ve gündem maddeleri ele alındı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirdiği Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, başarılı, girişimci ve proje geliştirebilme yeteneğine sahip 6. ve 7. sınıf öğrencilerden oluşuyor.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı