enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2714
EURO
37,4959
ALTIN
2.928,60
BIST
8.876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
18°C

UpEnerji ve Pegasus’tan uçuran kampanya

Kazanılan BolPuan’lar Pegasus’ta uçak bileti alımlarında kullanılabiliyor.

UpEnerji ve Pegasus’tan uçuran kampanya
12.10.2024 13:31
0
A+
A-

Kazanılan BolPuan’lar Pegasus’ta uçak bileti alımlarında kullanılabiliyor. 

 

Türkiye’nin lider fintek şirketi United Payment’ın akaryakıt sektöründe hizmet veren iştiraki Up Bilişim Enerji, Türkiye’nin önde gelen havayolu şirketlerinden Pegasus ile iş birliği gerçekleştirdi. Buna göre; UpEnerji mobil cüzdan uygulaması üzerinden Positive Card amblemi olan Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli Positive Puan alımlarında Pegasus BolBol’lular, BolPuan puan kazanacak. Kampanya kapsamında 1.000 TL Positive Puan alana 120 BolPuan, 2.000 TL Positive Puan alana 250 BolPuan, 3.000 TL Positive Puan alana 400 BolPuanı 4.000 TL Positive Puan alana 570 BolPuan, 5.000 TL Positive Puan alana 750 BolPuan ve 6.000 TL Positive Puan alana ise 1000 BolPuan hediye edilecek. BolPuan’lar, Pegasus’ta ödül bilete dönüşebilecek. 

Kampanyaya katılmak için Pegasus BolBol üyesi olmak ve UpEnerji mobil cüzdan uygulamasından cüzdan kaydı açmak gerekiyor. UpEnerji mobil cüzdan kullanıcıları Positive Puan alımlarında kazandıkları cashback tutarlarını daha katma değerli olan Pegasus Bolpuan puan kazanacaklar. UpEnerji mobil cüzdan üzerinden alınan Positive puanlar Petrol Ofisi’nin 1.870 bayisinde akaryakıt alımlarında 1 yıl süresince harcanabiliyor. BolPuan puan kampanyası 31 Aralık 2024’e kadar devam edecek.

 Yakıt yönetimi ve temassız ödeme 

İştiraki olduğu United Payment’ın üstün teknolojik altyapısı sayesinde akaryakıt ve elektrikli şarj istasyonları alanındaki hizmetlerini finansal yönetim çözümleriyle birleştiren UpEnerji, firmalara özel ödeme planları ve indirimler sunarken, akaryakıt alımlarında ‘Temassız’ olarak araçtan inmeden ödeme kolaylığı sağlıyor. UpEnerji mobil uygulaması üzerinden yakıt tüketimleri anlık olarak takip edilebiliyor, ayrıca uygulama içerisindeki cüzdana istenilen kartlar tanımlanarak ödemelerin hızlı ve rahat bir şekilde tamamlanması sağlanıyor. UpEnerji, b2b çözümler ve teknolojik altyapı hizmetleri de sunuyor.

 

Pegasus’un uçuş programı BolBol, kullanıcılara, uçuşlarda BolPuan puan kazandırarak, ödül bilet alabilmeyi sağlıyor. Pegasus BolBol’lular, kolay ve hızlı biletleme ve mobil uygulama üzerinden uçuş işlemlerini hızlıca tamamlama gibi pek çok ayrıcalık elde ediyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı