enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6307
EURO
35,3064
ALTIN
2.480,16
BIST
10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
29°C
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C

Electronicanın en özgün isimlerinden Chet Faker iyi hissettiren ve dans ettiren şarkılarıyla 21 Haziran’da Zorlu PSM’de!

Zorlu PSM’nin bu yaza damga vuracak PSM Loves Summer konser serisi tüm hızıyla devam ediyor.

Electronicanın en özgün isimlerinden Chet Faker iyi hissettiren ve dans ettiren şarkılarıyla 21 Haziran’da Zorlu PSM’de!
06.06.2022 16:11
0
A+
A-

Zorlu PSM’nin bu yaza damga vuracak PSM Loves Summer konser serisi tüm hızıyla devam ediyor. Electronica, downtempo, soul ve trip hop türlerinde üretimlerini sürdüren Avustralyalı besteci ve şarkıcı Chet Faker, PSM Loves Summer kapsamında 21 Haziran’da Turkcell Sahnesi’nde! 

 

Müzik hayatına 2012 yılında piyasaya sürdüğü Thinking in Textures ile atılarak Australian Independent Records Awards ve Rolling Stone Australia Awards gibi prestijli ödüller kazandıktan sonra 2014 yılında yayınladığı ilk stüdyo albümü Built on Glass ile ARIA Charts’ta zirveye yerleşerek Triple J Hottest 100 of 2014’te kendine yer bulan Nicholas James Murphy ya da bilinen adıyla Chet Faker bir kez daha Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak. 21 Haziran’da Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek konserde müzikseverleri eşsiz bir performans bekliyor.

 

2019’da Run Fast Sleep Naked ve 2020’de Music for Silence isimli enstrümantal albümlere imza atan ve o iki albümü de Nick Murphy adıyla yayınlayan sanatçı, 2020 yılında Chet Faker’a Low isimli single’i ile iddialı bir geri dönüş kazandırdı. Dört yıl süren ‘Nick Murphy’ sakinliğinden faydalanarak ışıl ışıl ve kıpır kıpır 10 şarkının bir araya geldiği Hotel Surrender albümünü oluşturan Chet Faker, New York City’deki stüdyosunda kaydettiği ‘sadece iyi hissettiren’ birbirinden keyifli ve enerjik üretimlerini PSM Loves Summer kapsamında İstanbul’daki hayranlarıyla buluşturabilmek için gün sayıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.