enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1968
EURO
38,1031
ALTIN
2.906,54
BIST
9.665,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Çok Bulutlu
28°C

Yılmaz Çelik’den Sıra Gecesi Türküleri

Yılmaz Çelik’den Sıra Gecesi Türküleri
15.12.2022 15:44 | Son Güncellenme: 15.12.2022 15:45
0
A+
A-

Yılmaz Çelik’den Sıra Gecesi Türküleri

2008’den bu yana İstanbul ve tüm yurtta sıra gecesi programları düzenleyerek ismini duyuran Yılmaz Çelik son zamanlarda çıkış yapmış olduğu single çalışmaları ile de birçok platformda ismini duyurmaya devam ediyor.”Ben yarime neler alayım,sıra gecesi, mashup, Potpori, Delalım Bahçeye Gel ki Görem…” gibi çalışmalarıyla tüm dijital platformla dinleyicisi ile buluşuyor. Ağustos aylarında “Delalım” şarkısıyla konser görüntüleri ile klibini birleştirerek dinleyicisi ile buluşan başarılı sanatçı yeni çıkarmış olduğu “Bahçeye Gel ki görem”le dinleyicisi ile buluştu.
Yayıncılığını üstlenen Çallı müzi, Kenan Çallı, fatih Doğukan Yılmaz tarafından tüm Dijital platform’a servis edilen başarılı sanatçının şarkıları yanı sıra devam eden çalışmalarında olduğunu söylüyor.Bunun yanı sıra akustik türküleri ile de “Gide Gide Bir sögüde da dayandım, Urfa Sana Küsmüş, öf öf Bir De Sen Gitme ,bu da geçer” gibi çalışmaları da dinleyicisi ile buluşturmuştu. İstanbul’da 2010’dan bu yana çeşitli mekanlarda müzik performansı ile sıra gecelerini İstanbul’da yaşamaya ve yaşatmaya devam eden sanatçı çeşitli kurumsal ve kamu belediye üniversite vakıf ve derneklerde büyük konserlerde düzenlemektedir. Görsel medya da ve yerel ulusal kanallarda birçok tv müzik programları Dizi ve reklam filmlerinde yer almıştır. Ekip kurucusu ve Şef solisti Yılmaz Çelik bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir .