enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0871
EURO
38,0957
ALTIN
2.823,63
BIST
9.857,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

Yenişehir Belediyesi yeni kültür kompleksinin temelini yarın atıyor

Mersin Yenişehir Belediyesi, kentin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Yenişehir Belediyesi yeni kültür kompleksinin temelini yarın atıyor
12.08.2024 11:55
0
A+
A-

Mersin Yenişehir Belediyesi, kentin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Eğriçam Mahallesi’nde inşa edilecek olan kültür kompleksinin temeli, 13 Ağustos Salı günü saat 17.00’de düzenlenecek törenle atılacak. Kompleks, modern bir kütüphane ve taziyeevinden oluşacak ve Yenişehirlilere hizmet verecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tüm vatandaşları temel atma törenine davet etti.

Mersin Yenişehir Belediyesi, kütüphane ve taziyeevinden oluşacak kültür kompleksinin temelini Eğriçam Mahallesi’nde atıyor.  Eğitim ve kültürel hizmetlere büyük önem veren Yenişehir Belediyesi bu projeyle de vatandaşların bilgiye erişimini kolaylaştırmayı ve taziyeevi gibi önemli bir sosyal ihtiyacı karşılayacak bir alan oluşturmayı hedefliyor. Mersin Yenişehir Belediyesi, Menteş Mahallesi’nde inşa ettiği ve geçtiğimiz yıl hizmete açtığı kütüphane ve taziyeevinden oluşan kültür kompleksi projesini şimdi de Eğriçam Mahallesi’ne kazandırıyor. 850 metrekareden oluşacak kompleksin inşaatı hayırsever iş insanı Zeynel Aydemir’in katkılarıyla yapılacak.

Yenişehir Belediyesi Eğriçam Futbol Sahası’nın kuzeyinde yer alan 22138 numaralı sokakta yer alacak Emine-Halil Aydemir Kültür Kompleksi’nin temel atma törenine tüm vatandaşları davet eden Başkan Abdullah Özyiğit, projenin Yenişehir’e hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı