enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6439
EURO
35,3345
ALTIN
2.474,18
BIST
10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C

Yenişehir Belediyesi “Çevre Kültürü Paneli” düzenliyor

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, panelde Yenişehir Belediyesi olarak ekoloji alanında hayata geçirdikleri çalışmaları ve önümüzdeki süreçte atılacak adımları anlatacak.

Yenişehir Belediyesi “Çevre Kültürü Paneli” düzenliyor
28.05.2024 13:49 | Son Güncellenme: 28.05.2024 13:50
0
A+
A-

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, panelde Yenişehir Belediyesi olarak ekoloji alanında hayata geçirdikleri çalışmaları ve önümüzdeki süreçte atılacak adımları anlatacak. Panel günü atıkları müziğe dönüştüren Fungİstanbul da konser verecek.

Yenişehir Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve sürdürülebilir bir gelecek için farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Mersin Yenişehir Belediyesi ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi düzenleyeceği panel ile çevresel sorunlara dikkat çekmeyi, bu sorunların çözümüne yönelik stratejiler geliştirmeyi ve halkı bu konuda harekete geçirmeyi hedefliyor. 31 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek panelde Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit “Yenişehir’de Çevresel Kentleşme”,  İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mikdat Kadıoğlu “Küresel İklim Değişikliği ve Kentler”, İklim Değişikliği Politika ve Araştırma Derneği Başkanı Dr. Baran Bozoğlu, “Yerel Yönetimlerde Sürdürülebilir ve Ekolojik Yaşam” ve Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Şeref Erol “ Doğanın Estetiği ve Yeşil Kültür” konusunda konuşma yapacak.

Panelin bir diğer önemli kısmı ise Fungİstanbul’un konseri olacak. Atıkları müziğe dönüştüren yaratıcı grup, çevre duyarlılığını sanatsal bir biçimde ifade ederek katılımcılara keyifli anlar yaşatacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı