enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Pazartesi Açık
31°C
Salı Hafif Yağmurlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
29°C

Yenişehir Belediyesi 19 Mayıs’ta şehir korteji düzenledi

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi önünde buluşan onlarca motosikletli,  saat 19.

Yenişehir Belediyesi 19 Mayıs’ta şehir korteji düzenledi
20.05.2024 14:44
0
A+
A-

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi önünde buluşan onlarca motosikletli,  saat 19.19’da meşaleler ve müzikler eşliğinde şehir turuna başladı. Motosikletliler, belirlenen güzergah boyunca şehir merkezinde dolaşarak bayram coşkusunu Mersin halkıyla paylaştı.

Yenişehir halkı, korteji büyük bir coşkuyla karşıladı. Vatandaşlar, güzergah boyunca balkon ve pencerelerinden Türk bayrakları sallayarak ve alkışlarla motosikletlilere destek verdi. Özellikle çocukların ve gençlerin ilgisi, kortejin enerjisini daha da artırdı.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın önemine değinerek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu özel günü, gençlerimizle ve halkımızla birlikte coşkuyla kutladık.

Bu tür etkinliklerle, milli bayramlarımızın ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Özyiğit, etkinliğe katkı sağlayan tüm kurumlara ve katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı