enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,8935
EURO
37,6010
ALTIN
2.814,30
BIST
9.685,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Yağmurlu
24°C

Yeni durak cebiyle Başiskele trafiği nefes alacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele ilçesi D-130 Karayolu üzerinde yapımı süren durak cebi için dolgu imalat çalışmaları yapılıyor.

Yeni durak cebiyle Başiskele trafiği nefes alacak
03.09.2024 14:29 | Son Güncellenme: 03.09.2024 14:30
0
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele ilçesi D-130 Karayolu üzerinde yapımı süren durak cebi için dolgu imalat çalışmaları yapılıyor. Seymen durağı mevkiinde yapımına başlanan durak cebi ile bölgede oluşan trafik sıkışıklığının önüne geçilecek. Mevcut durakta toplu taşıma araçlarının dur kalk yapması D-130 Karayolunda trafik sıkışıklığına sebep oluyordu. Yoldan geriye alınan durak cebi yapılacak çalışma ile daha da büyütülecek.

Çalışmalar tamamlandığında Başiskele ilçesinde D-130 Karayolu üzerinde toplu taşıma araçlarının oluşturduğu trafik sıkışıklığı son bulacak ve araçların akıcı bir şekilde seyirlerine devam etmesi sağlanacak.

 

BELEDİYE YOLU 1 DURAĞI KULLANILACAK

15 Eylül tarihine kadar durak cebi çalışmaları nedeniyle Başiskele 1 Durağı kullanıma kapatıldı. Çalışma süresince Belediye Yolu 1 Durağının kullanıma sunulduğu bölgede sürücü ve yayalar için trafik işaret ve uyarıları konumlandırıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı