enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1505
EURO
38,0421
ALTIN
2.883,10
BIST
9.921,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Açık
29°C

Türkiye Finans’tan Ford ve Ford Trucks araçlara özel avantajlı kâr payı oranları ile finansman kampanyası

Türkiye Finans, Ford ve Ford Trucks marka sıfır kilometre araçlar için avantajlı kâr payı oranlar ve 12 ay vade avantajıyla taşıt finansmanı sunuyor.

Türkiye Finans’tan Ford ve Ford Trucks araçlara özel avantajlı kâr payı oranları ile finansman kampanyası
23.09.2024 11:38
0
A+
A-

Türkiye Finans, Ford ve Ford Trucks marka sıfır kilometre araçlar için avantajlı kâr payı oranlar ve 12 ay vade avantajıyla taşıt finansmanı sunuyor. Türkiye Finans müşterileri, Hızlı Finansman anlaşmalı Ford ve Ford Trucks satış noktalarında başvuru yaparak dakikalar içinde finansmana ulaşabilecekler. 

 

Yenilikçi ürün ve hizmet anlayışını taşıt finansmanı alanındaki iş birlikleriyle güçlendiren Türkiye Finans, sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için sunduğu avantajlı kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Türkiye Finans müşterileri, Ford ve Ford Trucks marka araçlara özel taşıt finansmanı kampanyasıyla sıfır kilometre araçlarda avantajlı kâr payı oranı ve esnek vade fırsatlarından yararlanabilecekler. Kampanya kapsamında, kullanılacak finansman tutarına göre avantajlı kar payı oranları ve 12 ay vade avantajı sunuluyor. Müşteriler, taşıt finansmanı başvurularını Türkiye Finans’ın Hızlı Finansman Sistemi Online Platformu altyapısı sayesinde platforma üye Ford bayilerinden dakikalar içinde kolaylıkla yapabilecekler. 

 

‘Dijitalleşmenin gücünü avantajlı kampanyalarla birleştiriyoruz’ 

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, Hızlı Taşıt Finansmanı kampanyalarını ve Ford ile yaptıkları iş birliğini şu sözlerle değerlendirdi: 

“Türkiye Finans olarak, dijital bankacılık alanında öncülük vizyonumuz doğrultusunda, müşterilerimize sunduğumuz hızlı, kesintisiz ve mükemmel deneyimi avantajlı finansman kampanyalarıyla birleştiriyoruz. Hızlı taşıt finansmanı alanında gerçekleştirdiğimiz diğer iş birliklerimizde de olduğu gibi, Ford ve Ford Trucks ile yaptığımız bu yeni iş birliği de müşterilerimizin finansmana kolay erişimini sağlamak ve onlara avantajlı koşullar sunmak için önemli bir adım niteliğinde. Hızlı Finansman Sistemi Online Platformumuz ile müşterilerimiz, başvurularını şubeye gitmeden, doğrudan bulundukları anlaşmalı satış noktasında dakikalar içinde yapabiliyor ve finansman desteğine anında ulaşabiliyorlar. Bu tür yenilikçi çözümlerle müşteri deneyimini önceliklendiriyor, dijitalleşmenin gücünü müşteri memnuniyeti için kullanıyoruz.”

 

Hızlı Finansman için Hızlı Platform

Türkiye Finans’ın Hızlı Finansman Sistemi Online Platformu, sisteme üye bayilerin müşterileri adına finansman başvurusu yapmalarını ve başvuruların sonuçlarını izlemelerini sağlayan bir online değerlendirme sistemi olarak tasarlandı. Sistem sayesinde Türkiye Finans müşterileri, sadece bir kimlik belgesi ile dakikalar içinde başvuru yapabilme, anında yanıt alma ve bankaya gitmeden finansman desteği kullanabilme olanağı buluyor. Böylelikle, Katılım Bankacılığı prensipleri çerçevesinde onaylanan finansman desteği, Türkiye Finans’ın avantajlı kâr oranları ile bayiden kullanılabiliyor. Türkiye Finans’ın yaygın anlaşmalı bayi ağı sayesinde, ihtiyaç duyulan pek çok noktada finansman desteği başvurusunda bulunmak mümkün. Türkiye Finans, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutma hedefiyle finansman süreçlerini dijitalleştirmeye ve müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı