enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9977
EURO
38,0539
ALTIN
2.831,84
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Truva Bakır, Yeşil Bayramiç Spor Kulübü’yle kadın voleybolunu destekliyor

2.

Truva Bakır, Yeşil Bayramiç Spor Kulübü’yle kadın voleybolunu destekliyor
19.09.2024 12:39
0
A+
A-

2. Lig’de başarıyla mücadele eden kulübün 70 sporcusu bulunuyor. 

Katma değerli sanayi ve enerji yatırımlarıyla ekonomik kalkınmaya önemli bir destek sağlayan Cengiz Holding ve grup şirketleri, faaliyette bulunduğu bölgelerde yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de Türkiye için değer yaratmaya devam ediyor. Yerel istihdama sağladığı katkı ve devam etmekte olan yatırımlarıyla Çanakkale’nin ekonomik kalkınmasına destek vermek için çalışan Truva Bakır, spor ve eğitimi birleştiren Yeşil Bayramiç Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın bu yıl da ana sponsorluğunu üstlendi. Truva Bakır, A Takım’da bulunan 17-28 yaşları arasındaki 14 oyuncusuyla ligdeki başarılarını üst seviyeye taşımayı hedefleyen Yeşil Bayramiç Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın 2020 yılından bu yana en büyük destekçisi olmayı sürdürüyor. Altyapıyla birlikte toplamda 70 sporcusu bulunan Yeşil Bayramiç Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı; sporun yanı sıra oyuncularının akademik başarılarına da büyük önem veriyor.

‘4 YILDIR TAKIMIMIZIN DESTEKÇİSİYİZ’

Yeşil Bayramiç Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı ile gerçekleştirdikleri yeni anlaşmayla ilgili konuşan Truva Bakır İşletme Müdürü Ünsal Arkadaş, “2020 yılından bu yana büyük bir keyif ve heyecanla kulübümüzü destekliyoruz. Çanakkale, gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla ekonomik kalkınmasında destek verdiğimiz bir kent olmasının yanı sıra tüm zenginliklerine, her alanda katkı yapmak istediğimiz bir şehir. Yeşil Bayramiç Spor Kulübü, başarılı sporcular yetiştirmesinin yanı sıra eğitime vermiş olduğu önemle de bizim sosyal sorumluluk bakış açımızla bire bir örtüşüyor. Genç sporcularımızın bu yıl başarılı sonuçlar alacağına yürekten inanıyoruz. 6 Ekim’de başlayacak yeni sezonda kızlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

EĞİTİM, ALTYAPIDA BELİRLEYİCİ KRİTER

Sporcuların voleybol kariyerlerinin yanı sıra akademik alanda da başarılarını önceliklendiren Yeşil Bayramiç Spor Kulübü, eğitim performanslarında düşüş yaşayan sporcularını bire bir özel derslerle destekliyor.  Kulübün transfer politikasında da eğitim önemli bir yer tutuyor. Lise öğrencisi sporcular kulüp bünyesinde kariyerlerini geliştirirken, eğitimlerine de devam ediyorlar. Üniversite öğrencisi sporculara ise eğitim hayatları boyunca ek maddi destekler sağlanıyor. Kulüp altyapıya kabul edeceği sporcular için de eğitim başarısını belirleyici kriter olarak kabul ederken, okul idareleri ile de düzenli görüşmeler gerçekleştirerek her bir sporcusunun eğitim durumunu yakından takip ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı