enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5310
EURO
34,9608
ALTIN
2.440,80
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

TİM Gösteri Merkezi’nin Darüşşafaka’ya teslimi gerçekleşti

TİM Gösteri Merkezi’nin Darüşşafaka Cemiyetine teslimine dair protokol, Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç, Başkan Vekili Erman Süsler, Sayman Üye Eşref Biryıldız, Baş Hukuk Müşaviri Av.

TİM Gösteri Merkezi’nin Darüşşafaka’ya teslimi gerçekleşti
01.07.2024 11:33
0
A+
A-

TİM Gösteri Merkezi’nin Darüşşafaka Cemiyetine teslimine dair protokol, Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç, Başkan Vekili Erman Süsler, Sayman Üye Eşref Biryıldız, Baş Hukuk Müşaviri Av. Dr. İnci Ercan ile merhum Türker İnanoğlu’nun mirasçıları Gülşen Bubikoğlu, İlker İnanoğlu, Zeynep İnanoğlu ve Mega AŞ yöneticilerinin hazır bulunduğu törenle imzalandı.

İmza töreninde konuşan Oğuz Güleç, “2004 yılında yapılan sözleşme kapsamında Maslak kampüsümüzde yer alan TİM Gösteri Merkezi’nin işletmeciliğini üstlenen merhum Türker İnanoğlu, kısa sürede burayı İstanbul’un kültür ve sanat merkezi haline getirmiştir. Merhum İnanoğlu, uzun soluklu iş birliğimiz boyunca daima Cemiyetimizin ve öğrencilerimizin yanında olmuş, Darüşşafaka’nın misyonuna bağlılığını her fırsatta göstermiş ve bağışlarıyla Cemiyetimizi desteklemiştir. Vefatından sonra mirasçıları da aynı hassasiyeti ve duyarlılığı göstermiş, sonuçta bugün, karşılıklı iyi niyetle yıllardır sürdürdüğümüz ilişki doğrultusunda anlaşmaya varılarak fesih protokolü imzalanmış ve tesis, içindeki tüm sistem ve demirbaşlarıyla birlikte Cemiyetimize teslim edilmiştir.” dedi.

Gösteri merkezi olarak kullanılan tesisin bundan sonraki süreçte nasıl değerlendirileceğine Darüşşafaka Cemiyeti Yönetimi olarak karar vereceklerini belirten Güleç, “Darüşşafaka olarak asli görevimiz okulumuzda eğitim gören 1000’e yakın babası ve/veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz öğrencimizin eğitimine sürdürülebilir kaynaklar sağlamaktır. Cemiyetimiz bu tesisi de aynı amaç doğrultusunda değerlendirecektir.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı