enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9942
EURO
38,0063
ALTIN
2.828,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Sony ile Okulda Fark Yarat: Yaratıcılığın Zirvesine Ulaş!

A6400’ün hızlı odaklaması, ZV-E10’un dikkat çeken ses kalitesi ve FX30’un sinematik detayları, yaratıcılığınızı bir üst seviyeye taşımanıza yardımcı oluyor.

Sony ile Okulda Fark Yarat: Yaratıcılığın Zirvesine Ulaş!
09.09.2024 14:49
0
A+
A-

A6400’ün hızlı odaklaması, ZV-E10’un dikkat çeken ses kalitesi ve FX30’un sinematik detayları, yaratıcılığınızı bir üst seviyeye taşımanıza yardımcı oluyor.

Yaz tatilinin bitimiyle birlikte okula dönüş heyecanı da artıyor. Yaz tatilinin ardından yeni bir okul dönemine başlamak, doğanın bu mevsimdeki dönüşümüne benzer şekilde, bize de yeni başlangıçların kapılarını aralıyor. Bu yeni dönemde, Sony kameraları ve lensleri hem akademik hem de yaratıcı projeleriniz için en iyi tamamlayıcılar olmaya aday.

Sony A6400 ile yaratıcılığınızı zirveye taşıyın

Sony A6400, 0,02 saniyelik ultra hızlı otomatik odaklama (AF) ve 425 aşama algılamalı AF noktası sayesinde hareketli nesneleri anında ve hassas bir şekilde netliyor. Böylece, okul etkinliklerinden sınıf içi projelere kadar her anı kusursuz bir şekilde yakalamanıza olanak tanıyor. Gerçek Zamanlı Eye AF ve gerçek zamanlı takip teknolojileri ile hızla değişen sahnelerde bile mükemmel odaklama sağlarken, 24,2 megapiksel Exmor CMOS sensörü ve yüksek çözünürlüklü 4K video kaydı, projeleriniz için profesyonel kalitede videolar çekmenize yardımcı oluyor. 180° eğilebilir LCD dokunmatik ekran, özçekimleri ve çeşitli açılardan çekimleri kolaylaştırırken, E 16-55mm F2.8 G lensi ile köşeden köşeye mükemmel çözünürlük ve etkileyici bokeh efektleri elde edebilirsiniz.

Sony ZV-E10 ile içerik üretimini kolaylaştırın

Sony ZV-E10, büyük APS-C tipi 24,2 megapiksel Exmor™ CMOS sensörü ile yüksek görüntü kalitesi elde etmenizi ve ayrıntılı videolar çekmenize imkan sağlıyor. Yönlü 3 Kapsüllü Mikrofon sayesinde rüzgârlı havalarda bile net ve temiz ses kaydı yapmanıza olanak tanıyan ZV-E10, özel olarak tasarlanmış özellikleriyle Ürün Teşhiri Ayarı, Bokeh Geçişi ve Fotoğraf/Video/Ağır ve Hızlı düğme gibi işlevlerle içerik üretimini daha kolay ve etkili hale getiriyor. Kolay paylaşım için esnek bağlanabilirlik seçenekleri sayesinde, çekimlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde paylaşabilmenize olanak sağlıyor. E PZ 10-20 mm F4 G lensi ile kullanıldığında olağanüstü mobilite ve üstün görüntü kalitesi sunarak, her türlü video çekiminde mükemmel sonuçlar elde etmenize yardımcı oluyor.

Sony FX30 ile sinematik projelerinizde üstün performans

Sony FX30, sinematik projeleriniz için mükemmel çözümler sunuyor. Super 35 biçiminde, APS-C boyutunda arkadan aydınlatmalı Exmor R CMOS sensörü, olağanüstü görüntü kalitesi ve detaylar sunarak her sahneyi net ve canlı bir şekilde yakalıyor. BIONZ XR™ işlem gücü, yüksek performans ve etkili çalışabilirlik sağlarken, karmaşık video projelerinde bile kusursuz sonuçlar elde etmenize yardımcı oluyor. Güvenilir ve doğru otomatik netleme özellikleri, hareketli sahnelerde bile net görüntüler sağlarken S-Cinetone ile sinematik renk bilimi, profesyonel kalitede renkler ve tonlar elde etmenize yardımcı oluyor. Yeni Log çekim modları ile post-prodüksiyon aşamasında daha fazla esneklik ve yaratıcı kontrol sunuyor. E PZ 18-105 mm F4 G OSS lensi ile geniş bir çekim aralığı sunarak, her türlü video ve fotoğraf çekiminde yüksek performans sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı