enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2348
EURO
37,0226
ALTIN
3.010,77
BIST
8.833,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Sıradan Bir Şoför, Beklenmedik Bir Kaza ve Sonsuza Kadar Değişen Bir Hayat… Asaf, 28 Kasım’da Sadece Netflix’te

Netflix, Özgür Önurme’nin yaratıcısı ve yönetmeni olduğu, Idea Film / Başak Abacıgil Sözeri yapımı Asaf’ın yayın tarihini, özel bir video ve diziden görsellerle paylaştı.

Sıradan Bir Şoför, Beklenmedik Bir Kaza ve Sonsuza Kadar Değişen Bir Hayat… Asaf, 28 Kasım’da Sadece Netflix’te
22.10.2024 11:29
0
A+
A-

Netflix, Özgür Önurme’nin yaratıcısı ve yönetmeni olduğu, Idea Film / Başak Abacıgil Sözeri yapımı Asaf’ın yayın tarihini, özel bir video ve diziden görsellerle paylaştı. Senaryosunu Özgür Önurme’nin Ahmet Vatan ile birlikte kaleme aldığı Asaf, 28 Kasım’da sadece Netflix’te izleyici ile buluşacak.
 

Cihangir Ceyhan’ın başrolünde yer aldığı Asaf, sıradan ve dürüst bir şoförün hayatına odaklanıyor. Eşi tarafından terk edilmiş ve yeni bir başlangıç yapma çabasındayken, talihsiz bir kaza Asaf’ın hayatını altüst eder. Bu olay, onu beklenmedik bir duruma ve gizemlerle dolu bir dünyaya sürükler. Asaf’ın toparlamaya çalıştığı hayatı, bir anda sonsuza dek değişir.
 

Oyuncu kadrosunda Cihangir Ceyhan’ın yanı sıra Burçin Terzioğlu, Saadet Işıl Aksoy, Ahmet Rıfat Şungar, Rıza Kocaoğlu, Serra Arıtürk, Çağdaş Onur Öztürk, Fatih Al, Umut Kurt, Uygar Özçelik, Tayanç Ayaydın ve Sema Keçik ile daha pek çok yetenekli ismin yer aldığı Asaf, 28 Kasım’da tüm dünyada aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

 

Asaf Hakkında:

 

Ahlaki değerleri güçlü, sıradan bir şoför olan Asaf, eşi ve oğlundan ayrıldıktan sonra hayatını yeniden düzene sokmanın bir yolunu bulmaya çalışmaktadır. Talihsiz bir trafik kazasının ardından yanlış insanlarla karşılaşır ve kendisini gizemli bir dünyanın içinde bulur. Bundan sonra hayatı asla aynı olmayacaktır.

 

Yaratıcı & Yönetmen: Özgür Önurme

Senaristler: Özgür Önurme – Ahmet Vatan

 

Yapımcılar: Başak Abacıgil Sözeri – Barış Abacıgil

 

Yapım Şirketi: IDEA Film / Başak Abacıgil Sözeri
 

Oyuncular:  Cihangir Ceyhan, Burçin Terzioğlu, Saadet Işıl Aksoy, Ahmet Rıfat Şungar, Rıza Kocaoğlu, Serra Arıtürk, Çağdaş Onur Öztürk, Fatih Al, Umut Kurt, Uygar Özçelik, Tayanç Ayaydın, Hakan Karsak, Yılmaz Bayraktar, Mehmet Şeker, Umut Kaplıca, Ersen Karagöz ve Sema Keçik

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı