enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6268
EURO
35,3503
ALTIN
2.471,87
BIST
10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C

Sincan Hanım Konaklarında kanser farkındalık eğitimi veriliyor

Sincan Belediyesi'nin hanımlar için hizmete sunduğu Hanımlar Konaklarında Sincanlı hanımlar hem eğleniyor hem öğreniyor hem de çeşitli konularda farkındalık ediniyor.

Sincan Hanım Konaklarında kanser farkındalık eğitimi veriliyor
18.03.2022 17:40
0
A+
A-

Sincan Belediyesi'nin hanımlar için hizmete sunduğu Hanımlar Konaklarında Sincanlı hanımlar hem eğleniyor hem öğreniyor hem de çeşitli konularda farkındalık ediniyor. Bu hafta Hanım Konaklarının farkındalık eğitimi İlçe Sağlık Müdürlüğü eğitmenlerince verilen “kanserle mücadele” konusunda gerçekleşiyor.

Sincan'ın dört bir yanını donatan Hanım Konakları, kadınların güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmelerini sağlarken, yoğun ilgiyle de karşılaşıyor. Konaklar, seminerler ve toplantılarıyla hem bilgilendiriyor hem de sıcak bir ortamda dostça sohbet imkânı sunuyor.

 

SİNCANLI KADINLAR EĞİTİMLERDEN MEMNUN

Bu hafta Hanım Konaklarında, kadınlar için kanserle mücadele konusunda eğitimler veriliyor. Sincan İlçe Müdürlüğünden gelen eğitmenler, Sincanlı kadınlara kanser tanısı ve tedavisinde erken teşhisin öneminden, kanserle mücadelede neler yapılması gerektiğine kadar birçok bilgi verdi. Kanser farkındalık eğitimlerine katılan kadınlar, eğitimlerin çok faydalı olduğunu belirterek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a Hanım Konaklarında gerçekleşen faaliyet ve eğitimler için teşekkür etti.

HANIM KONAKLARINA YOĞUN İLGİ

Açıldığı günden itibaren kadınların yoğun ilgiyle takip ettiği faaliyetler Selçuklu Hanımlar Konağı, Yenikent İlksan TOKİ Hanımlar Konağı, Evliya Çelebi Hanımlar Konağı, Zübeyde Hanım Hanımlar Konağı ve Temelli Hanımlar Konağı olmak üzere 5 konakta devam ediyor.

 

Sincan Hanım Konakları alanında uzman sosyolog, psikolog, spor eğitmeni, vaize hocalar tarafından verilen seminer ve bilgilendirme programları ile kadınların eğitim ve gelişimine katkı sunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.