enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2006
EURO
37,8850
ALTIN
2.928,91
BIST
9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Halk Günü” Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın vatandaşlarla yüz yüze görüşerek belediye hizmetleri konusunda istek ve önerileri dinlediği ve Selçuklu’da hizmet kalitesinin artmasına katkı sağlayan Halk Günü Buluşmaları devam ediyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Halk Günü”  Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
01.10.2024 17:30
0
A+
A-

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın vatandaşlarla yüz yüze görüşerek belediye hizmetleri konusunda istek ve önerileri dinlediği ve Selçuklu’da hizmet kalitesinin artmasına katkı sağlayan Halk Günü Buluşmaları devam ediyor.  Belediye hizmet binasında gün boyu devam eden Halk Günü Buluşmaları vesilesiyle vatandaşları ağırlayan Başkan Pekyatırmacı,  onların sevinçlerine, mutluklarına ve dertlerine ortak oluyor. Gelen fikir, talep ve önerilerin istişare edilerek yapılabileceklerin değerlendirildiği buluşmalar, vatandaşların taleplerine doğru ve hızlı çözüm oluşturması açısından da büyük önem taşıyor. 

Başkan Pekyatırmacı: “Sohbetleri, önerileri ve güzel temennileriyle yanımızda olan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum”

Halk Günü vesilesiyle belediye hizmet binasında vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Selçuklu’ da her bir vatandaşımızın ihtiyacı doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda geleneksel hale getirdiğimiz “Halk Günü Buluşmaları” ile hemşehrilerimizi belediyemizde ağırladık, sorunlarını dinledik, taleplerini aldık. Yaptığımız bire bir görüşmelerde hizmetlerimizden duydukları memnuniyetlerini dile getiren hemşehrilerimizin teşekkür ve dualarını almanın mutluluğunu yaşadık. Sohbetleri, önerileri ve güzel temennileriyle yanımızda olan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.  Selçuklu’da gönül köprümüzü daha da kuvvetlendiren bu güzel bağ ile şehrimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduk. Bu birlik ve beraberlik içerisinde Selçuklumuzu daha güzel bir geleceğe taşımayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı