enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0741
EURO
37,8975
ALTIN
2.813,13
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C
Cumartesi Yağmurlu
24°C

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Elmalılı Hamdi Yazır Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Elmalılı Hamdi Yazır Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti
12.09.2024 15:17
0
A+
A-

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ahmet Pekyatırmacı bu çerçevede Elmalılı Hamdi Yazır Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Başkan Pekyatırmacı, esnaflarla hasbihal ederek onların istek ve önerilerini dinledi.

Başkan Pekyatırmacı: “Her hemşehrimize ulaşmaya, talep ve önerilerini almaya gayret ediyoruz”

Esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Belediyecilik hizmetlerimizin başarıya ulaşmasında birlik ve beraberlik büyük önem arz ediyor. Bu başarıda ekip ruhu ve planlı işleyişin yanında hemşehrilerimizin güveni ve güçlü desteği var. Esnaflarımızla da her zaman bir araya gelerek bu birliğimizi pekiştiriyoruz. Her hemşehrimize ulaşmaya, onların talep ve önerilerini almaya gayret ediyoruz. Selçuklu her alanda örnek gösterilen ve cazibe merkezi olan ilçeler arasında yer alıyor. Bu başarımızda bize dualarıyla destek olan, fikir ve önerileriyle katkı sunan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bulunduğumuz noktadan çok daha ileriye gideceğimize inancımız tam. İnşallah hemşehrilerimize daha güzel bir Selçuklu bırakmak için çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı