enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2065
EURO
37,9090
ALTIN
2.928,11
BIST
9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
yattan-kopmuyor-300x141.jpg" class="lazy" loading="lazy" alt="Yaşlılarımız, ‘Hayatın içindeyim’ projesiyle sosyal hayattan kopmuyor" width="300" height="141" />

Seferihisar’da Kış Spor Okulları heyecanı başlıyor

Seferihisar Belediyesi bünyesinde çocuklara 8 branşta spor eğitimleri veren ücretsiz kış spor okulu kayıt almaya başladı.

Seferihisar’da Kış Spor Okulları heyecanı başlıyor
01.10.2024 11:55
0
A+
A-

Seferihisar Belediyesi bünyesinde çocuklara 8 branşta spor eğitimleri veren ücretsiz kış spor okulu kayıt almaya başladı. 

 

Seferihisar Belediyesi spor okulları Seferihisarlı çocuklara tüm sene boyunca yeteneklerini çeşitli spor dallarında keşfetme imkanı sağlıyor. Yaz Spor okulu ile 12 branşta ve uzman eğitmenler eşliğinde 800 adet çocuğa hizmet veren spor okulları yeni dönemde ‘’Kış Spor Okulları’’ olarak faaliyetlerine devam ediyor. 

 

Kış boyunca basketbol, voleybol, tenis, taekwondo, bale, cimnasik, pilates, kardio-step dersleri verilecek.

 

5-15 yaş arasındaki öğrencilere uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek kurslar için kayıtlar 30 Eylül’de Hıdırlık Spor Birimi, Taekwondo Salonu ve Cimnastik Salonu’nda başlayacak. Aynı zamanda yetişkin öğrenciler için de kardio-step ve pilates  dersleri verecek olan spor okulunun kayıtları, 11 Ekim tarihine kadar sürecek.

 

“SPORA DESTEĞİMİZ HİÇ BİTMEYECEK”
 
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar bölgesinde yaşayan ve spor dallarından birinde yer edinmek isteyen tüm çocukları yeteneklerini keşfetmeye davet ediyor. Spora ve sporcuya desteklerinin hiç bitmeyeceğini ifade eden Başkan Yetişkin, “Seferihisar’da  yaz kış demeden çocuklara sporu sevdirmeye devam ediyoruz. Spor kurslarımızda eğitim alan sayısız çocuğumuz ulusal ve uluslararası müsabakalardan ödüller aldı. Bizim için çok gurur verici. Çocuklara ücretsiz sağladığımız bu eğitimler ile ailelerimizin sağlıklı ve mutlu çocuklar yetiştirmesine destek oluyoruz.’’ dedi.

 

 

14 Ekim tarihinde derslerine başlayacak olan Kış Spor Okulu’nun 8 branştaki yaş aralığı şu şekilde:
Basketbol: 7-12 yaş arası
Bale: 5-8 yaş arası
Cimnastik: 5-12 yaş arası
Pilates: Yetişkinler
Kardio-Step: Yetişkinler
Voleybol: 7-15 yaş arası
Tenis: 7-12 yaş arası
Taekwondo: 6-14 yaş arası

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı