enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0962
EURO
37,9428
ALTIN
2.814,69
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C
Cumartesi Yağmurlu
24°C

Salihli Belediyesi’nden Yeşil Alanlarda Çim Biçme Çalışması

Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelinde bulunan parklar ve yeşil alanlarda düzenli olarak gerçekleştirdikleri çim biçme çalışmalarına devam ediyor.

Salihli Belediyesi’nden Yeşil Alanlarda Çim Biçme Çalışması
14.08.2024 17:51
0
A+
A-

Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelinde bulunan parklar ve yeşil alanlarda düzenli olarak gerçekleştirdikleri çim biçme çalışmalarına devam ediyor. Sıcaklıkların artmasıyla kuraklığa karşı, yeşil alanların bakımı için yoğun bir çalışma programı uygulanıyor.

 

Çim biçme işlemleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı parklardan başlayarak, kentin farklı noktalarındaki yeşil alanlarda gerçekleştirildi. Bu çalışmalar sayesinde, Salihli’nin parkları hem estetik bir görünüme kavuşuyor hem de daha sağlıklı ve düzenli bir çevre sunuluyor.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, düzenli bakım çalışmalarının, yeşil alanların korunması ve sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Kentimizin yeşil dokusunu korumak ve daha yaşanabilir bir çevre sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın da bu süreçte duyarlı olmalarını ve yeşil alanların korunmasına katkı sağlamalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Salihli Belediyesi, yeşil alanların korunması ve halkın temiz, bakımlı alanlarda vakit geçirebilmesi için bu tür çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı