enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7663
EURO
35,2349
ALTIN
2.448,41
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Pazartesi Açık
31°C
Salı Hafif Yağmurlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C

Rektör Prof. Dr. Budak, “Sevginin aşamayacağı engel yoktur”

“Sporda Engel Yok” sloganıyla gerçekleştirilen dostluk maçında oynayan Ege Üniversitesi Rektörü Prof.

Rektör Prof. Dr. Budak, “Sevginin aşamayacağı engel yoktur”
21.05.2024 10:37
0
A+
A-

“Sporda Engel Yok” sloganıyla gerçekleştirilen dostluk maçında oynayan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın attığı gol sırasında EÜ Emel Akın Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Bölümü öğrencisi down sendromlu Selin Durgut’un desteği ve gol sonrası sevinci herkesi duygulandırdı.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Dünyada her yıl engelli bireylerin toplumsal yaşama diğer bireylerle eşit şartlarda katılım sağlamalarına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlikler düzenleniyor. Biz de Ege Üniversitesi olarak, yaşamın her alanında, özel bireylerimizle dayanışma içinde, daha duyarlı bir toplum oluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sevginin aşamayacağı engel yoktur. Engelsiz Ege Birim Koordinatörümüz tarafından düzenlenen bu anlamlı dostluk maçı sırasında attığım gol karşısında öğrencimiz Selin Durgut’un kalplerimizi ısıtan gol sevinci, hepimizi duygulandırdı. Sevgi ve mutluluğun engelsiz bir şekilde paylaşılabileceğini hatırlattığı için öğrencimiz Selin’e en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Tüm özel bireylerimizin Dünya Engelliler Haftasını tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı