enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0966
EURO
37,9424
ALTIN
2.815,47
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C
Cumartesi Yağmurlu
24°C

Oyunfor Garena’nın En Özel Ortağı Oldu

Dünyaca ünlü video oyunu yayıncısı Garena ile Oyunfor arasında önemli bir anlaşma gerçekleşti Garena, Türkiye’nin önde gelen oyun ve e-pin satış sitelerinden biri olan Oyunfor ile stratejik bir anlaşma yaptığını duyurdu.

Oyunfor Garena’nın En Özel Ortağı Oldu
20.08.2024 17:33
0
A+
A-

Dünyaca ünlü video oyunu yayıncısı Garena ile Oyunfor arasında önemli bir anlaşma gerçekleşti

Garena, Türkiye’nin önde gelen oyun ve e-pin satış sitelerinden biri olan Oyunfor ile stratejik bir anlaşma yaptığını duyurdu. Bu anlaşma kapsamında, dünyada 1 milyardan fazla indirmeye sahip olan Garena Free Fire mobil oyunu için elektronik pin satışları gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Anlaşma, Avrupa, Asya, Türkiye ve MENA bölgelerini kapsayacak şekilde genişletildi ve bu özelliğiyle Oyunfor’un anlaşması benzersiz bir nitelik taşımakta.

2009 yılında kurulan Garena, 2017 yılında piyasaya sürdüğü Free Fire ile küresel çapta büyük bir başarı yakaladı. Aynı zamanda Asya-Pasifik bölgelerinde League of Legends’ın yetkili yayıncısı olan Garena, bu oyunla bölgedeki en popüler MOBA oyunlarından birini sunuyor. Garena ayrıca, bazı bölgelerde Call of Duty: Mobile’ın yayıncılığını da üstlenmekte.

Oyunfor Genel Müdürü Mehmet Dumanoğlu anlaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bu önemli işbirliği sayesinde Türkiye üzerinden Avrupa, Asya ve diğer bölgelerde satış yapma fırsatını yakalayacağız. Bu sayede Türkiye’yi bir oyun satış merkezi haline getirmek için önemli bir adım daha atmış oluyoruz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı