enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1136
EURO
38,0704
ALTIN
2.857,82
BIST
9.910,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C

NVIDIA RTX 4070 ile desteklenen Excalibur G870 yapay zekanın gücünü oyunlara taşıyor

Yapay zekanın (AI) gelişimiyle oyun endüstrisinin sınırlarını zorlayan ekran kartları, bilgisayar teknolojisinde yeni bir dönem başlattı.

NVIDIA RTX 4070 ile desteklenen Excalibur G870 yapay zekanın gücünü oyunlara taşıyor
20.09.2024 14:02
0
A+
A-

Yapay zekanın (AI) gelişimiyle oyun endüstrisinin sınırlarını zorlayan ekran kartları, bilgisayar teknolojisinde yeni bir dönem başlattı. Kesintisiz oyun deneyimini şık ve güçlü tasarımla buluşturan Excalibur G870 gaming laptop, içindeki NVIDIA RTX40 serisi ekran kartlarıyla en güçlü ekran kartı performansını kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. NVIDIA’nın ADA LoveLace Mimarisi ile geliştirilen GeForce RTX 4070 ekran kartıyla konfigüre edilebilen Excalibur G870, AI tabanlı algoritması ve derin öğrenme teknikleriyle oyun dünyasının dinamiklerini değiştiriyor.

 

Yapay zekanın teknolojik cihazlara entegre olmaya başlamasıyla, oyun dünyasının geleceği yeni bir dönüşüm içerisine girdi. Daha yüksek çözünürlüklü grafik kartları ve hızlı depolama birimleri, oyun deneyimini her geçen gün daha etkileyici hale getiriyor. Özgürlüğüne düşkün oyuncular için NVIDIA’nın eşsiz gücüne sahip GeForce RTX 4070 ekran kartıyla desteklenen Excalibur G870, oyun tutkunlarına daha gerçekçi bir deneyim, profesyonellere ise ultra verimlilik sağlıyor. Yapay zeka destekli algoritmasıyla daha sürükleyici grafikler, yüksek FPS değerleri ve verimlilik sağlayan RTX 4070 ekran kartı, oyun dünyasında benzersiz bir performans sağlarken, iş hayatında üretkenliği artırıyor.

 

Oyun Deneyiminde Üstünlük Sağlayan Teknoloji

 

Yapay zeka entegrasyonuyla ekran kartlarında yeni bir standart belirleyen NVIDIA, DLSS teknolojisiyle kullanıcılara daha gerçekçi ve üstün bir deneyim sunuyor. NVIDIA’nın Tensor Core GPU’ları üzerinde çalışan derin öğrenme algoritmalarını kullanan DLSS, oyunlardaki grafik performansını artırıyor ve daha yüksek çözünürlüklü görüntülere olanak sağlıyor. DLSS ile birlikte gelen Işın İzleme özelliğiyle de yapay zeka ile eğitilmiş tek bir gürültü giderici model kullanan RTX 4070, kullanıcılara hem daha iyi görüntü kalitesi sağlıyor hem de oyunları daha yüksek performansta oynayabilme avantajı sunuyor.

 

Oyun Grafiklerinde Yeni Bir Dönem Başlatan Teknoloji

 

DLSS’in bir diğer özelliği olan Path Tracing, Işın İzleme teknolojisinden farklı olarak oyunun tamamını ışın izlemeyle görüntüleyebiliyor. İsmini, simüle edilen ışınların, oyun dünyasında izledikleri patikaların takip edilmesinden alan Path Tracing, ışığın bir yüzeye çarpması durumunda yansımasını veya kırılmasını simüle ederek oyundaki gölgelerin, yansımaların ve ışık kaynaklarının oluşturulmasına olanak sağlıyor. Bu sayede oyun tutkunları, daha gerçekçi ve daha detaylı görüntüler deneyimleyerek kazanma şanslarını artırıyor.

 

Sınırlı bir süre için 8.000 TL’ye varan indirim fırsatı ile sunulan Excalibur G870’in RTX 4070 ekran kartlı modeli hakkında daha fazla bilgi almak ve online sipariş verebilmek için casper linkini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı