enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7048
EURO
35,1792
ALTIN
2.443,80
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Pazartesi Açık
31°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C

Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı öğrencilerle buluştu

Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı, Dilek Özer İlköğretim Okulu’nda düzenlenen konferansta öğrencilerle buluştu.

Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı öğrencilerle buluştu
29.05.2024 17:55
0
A+
A-

Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı, Dilek Özer İlköğretim Okulu’nda düzenlenen konferansta öğrencilerle buluştu. Teknik ekip ve oyuncular, spor yaşamlarındaki deneyimlerini ve gelecek hedeflerini öğrencilerle paylaştı.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı, Dilek Özer İlköğretim Okulu öğrencileri ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Teknik heyet ve oyuncular, spor yaşamlarında karşılaştıkları zorlukları ve başarıya giden yolda yapılması gerekenleri kendi deneyimlerinden yola çıkarak gençlere anlattı. Başarılı hentbolcular, öğrencilerin spor hayatı ile ilgili merak ettikleri soruları da yanıtladı.

Dilek Özer İlköğretim Okulu’nda öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, Şube Temsilcisi Adalet Yılmaz ve Okul Müdürü Tayfun Şahin de katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Nilüfer için sporun önemine vurgu yaptı. Spora her zaman destek olduklarını belirten Şahin, “Nilüfer sporla gülümsüyor” açıklamasında bulundu.

Başarılı ve genç bir takımı öğrencilerle bir araya getirmekten mutluluk duyduklarını dile getiren Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or ise bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini ve gençlerin sporcuların tecrübelerinden daha fazla faydalanmasını temenni etti.

Okul Müdürü Tayfun Şahin de sporun ve sporcuların önemine değinerek, öğrencilerin başarılı sporcularla bir araya gelmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı