enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0782
EURO
38,0496
ALTIN
2.835,00
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Menderes’te Sahne Tozu Sırası Büyüklerde

Menderes Belediyesi tarafından 18 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz olarak düzenlenecek tiyatro kursları için başvurular 9 Temmuz’da başlıyor.

Menderes’te Sahne Tozu Sırası Büyüklerde
08.07.2024 13:03
0
A+
A-

Menderes Belediyesi tarafından 18 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz olarak düzenlenecek tiyatro kursları için başvurular 9 Temmuz’da başlıyor.

Menderes Belediyesi tarafından sürdürülen kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘’Haydi sahne sırası sende’’ sloganıyla tiyatro kursunun ikinci etabı gerçekleştirilecek. İlk etapta 18 yaş altı çocuklar için gerçekleştirilen ücretsiz kursun ikinci etabı büyükler için gerçekleştirilecek. 9 Temmuz’da başlayacak kayıtlar sonrası oluşturulacak ekiplerin ardından eğitimler başlayacak.

Tiyatroya dair her şey

Tiyatro deneyimini sahnede yaşamak isteyen vatandaşlar başvurularını 1 adet fotoğraf ve 1 kimlik fotokopisiyle Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapabilecek. Kayıtların ardından başlayacak kursta Menderes Belediyesi Klaros Tiyatro Topluluğu tarafından doğaçlama, mimik, rol, ses, diksiyon üzerine eğitimler verilerek tiyatro ve sahneye dair her şey kurs katılımcılarına aktarılacak.

Haydi kursa

Kültür ve sanatın hakim olduğu bir ilçe için çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ Çocuklarımız için daha önce tiyatro kursumuzu başlatmıştık. Şimdi sıra büyüklerde. Tiyatroya gönül veren tüm vatandaşlarımızı sahne tozu yutmaya, düzenleyeceğimiz kursa katılmaya davet ediyorum.’’ dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı