enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5664
EURO
35,0373
ALTIN
2.434,83
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
31°C
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C

MediaMarkt artık Zorlu AVM’de

Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, yeni mağazasını Zorlu Center’da açtı.

MediaMarkt artık Zorlu AVM’de
04.05.2022 12:10
0
A+
A-

Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, yeni mağazasını Zorlu Center’da açtı. MediaMarkt, 1.645 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı mağazasında 100’e yakın markadan; cep telefonu, bilgisayar, tablet, beyaz eşya, elektrikli mutfak aletleri, kişisel bakım ürünleri, elektrikli scooter, oyun konsolları, televizyon ve daha birçok kategoride ürün sunuyor.

 

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Tüketicilere en iyi deneyimi sunmak için ülkenin farklı bölgelerinde mağaza açılışları gerçekleştiren MediaMarkt, en yeni mağazasını Zorlu Center’da açtı. Son teknoloji ürünlerini geniş metrekareli mağazalarında teknolojiseverlerle buluşturan MediaMarkt, Zorlu Center’ın metro çıkışında açtığı, 2 katlı ve 1.645 metrekarelik yeni mağazasında hem daha fazla tüketiciye ulaşmayı hedefliyor hem de 40’a yakın kişiyi istihdam ediyor. 

 

MediaMarkt’ın Zorlu Center mağazasında on binlerce çeşit ürün var

MediaMarkt’ın Zorlu Center mağazasında 100’e yakın markadan; cep telefonu, bilgisayar, tablet, beyaz eşya, elektrikli mutfak aletleri, kişisel bakım ürünleri, elektrikli scooter, oyun konsolları, televizyon ve daha birçok kategoride ürün sunuluyor.

 

Mağazanın açılışına MediaMarktSaturn Perakende Grubu COO’su ve MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım’ın yanı sıra Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu da katıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.