enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0500
EURO
38,0193
ALTIN
2.820,65
BIST
9.946,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı’dan Salihli’de Kapsamlı Saha İncelemesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı ve Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Salihli’nin çeşitli mahallelerinde altyapı sorunlarını yerinde inceledi.

MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı’dan Salihli’de Kapsamlı Saha İncelemesi
18.09.2024 20:01
0
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı ve Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Salihli’nin çeşitli mahallelerinde altyapı sorunlarını yerinde inceledi. Mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda yapılan bu ziyaretlerde, bölgelerdeki altyapı eksiklikleri detaylı olarak değerlendirildi.

Başkan Mazlum Nurlu, altyapı sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalara öncelik verileceğini belirterek, “Salihli’nin altyapı ihtiyaçlarını hızla tespit ediyor ve çözüme kavuşturmak için gerekli adımları atıyoruz. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz,” dedi.

Detaylı Altyapı İncelemeleri Yapıldı

Saha incelemeleri kapsamında su depoları, altyapı ve yağmur suyu hatları detaylı bir şekilde incelendi. MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, su depolarının durumu ve kapasitesi hakkında bilgi aldı. Altyapı sorunlarının çözümüne yönelik projeler hakkında belediye ekibiyle görüş alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen saha incelemeleri, Salihli’nin daha yaşanabilir bir kent haline getirilmesi için atılan önemli adımlar arasında yer alıyor. Planlamalar doğrultusunda başlatılacak altyapı çalışmalarıyla, şehrin altyapı sorunları kalıcı çözümlerle giderilecek.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı