enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7234
EURO
35,2285
ALTIN
2.445,76
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Pazartesi Açık
31°C
Salı Hafif Yağmurlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C

LÖSEV LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi Doğum Gününü Kutladı

LÖSEV’in halkın bağışları ile tuğla tuğla inşa ettiği LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi, kuruluşunun yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı.

LÖSEV LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi Doğum Gününü Kutladı
11.05.2024 11:43
0
A+
A-

LÖSEV’in halkın bağışları ile tuğla tuğla inşa ettiği LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi, kuruluşunun yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. İlk olarak 2000 yılında lösemili çocuklara ücretsiz tedavi hizmetine başlayan ve 2016 yılından bu yana onkoloji kentinde, tüm branşlarda hizmet veren LÖSANTE Hastanesi, bu özel günü hastane bahçesinde düzenlenen bir şenlikle taçlandırdı. Etkinliğe hastane ziyaretçileri, LÖSANTE hastaları ve LÖSEV gönüllüleri yoğun ilgi gösterdi. Piyano ve keman dinletisi ile başlayan şenlikte, katılımcılar doyasıya eğlendi. DJ Serkan Kızılbayır’ın enerjik performansıyla müzik dolu anlar yaşanırken, kum boyama, yüz boyama, kurdele dansçıları ve animasyon gösterileriyle de etkinlik renklendi.

LÖSANTE Hastanesi personeli, etkinlik kapsamında büyük bir emek ve özveri ile hazırladıkları özel bir dans gösterisiyle misafirlere keyifli anlar yaşattı. Hastane çalışanları, sadece mesleklerinin gerektirdiği sağlık hizmetleriyle değil, aynı zamanda bir araya gelerek oluşturdukları pozitif enerjiyle de takdir topladı.

LÖSANTE Hastanesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Emin Kürekçi yaptığı açılış konuşmasında “Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve çocuklarımızın hayatına dokunabilmek için, onları başarıyla tedavi edebilmek için son derece bilimsel ataklar ve gelişmeler gerçekleştirme sürecindeyiz. LÖSEV ve LÖSANTE büyümeye devam ediyor. Sizlerin desteğiyle çok daha ileriye gidecektir.” İfadelerini kullandı.

Dr. Üstün Ezer:  “Daha fazla Çocuğumuzu Tedavi Edeceğiz”

LÖSANTE Hastanesi’nin konferans salonunda devam eden etkinlikte, LÖSEV’i ve LÖSANTE’yi sahiplenen, özveri ve büyük bir çaba ile çalışan personele teşekkürlerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Çocuklarımız, ailelerimiz, çalışanlarımız ve gönüllülerimizle biz kocaman bir aileyiz. Çok daha büyük işler yapacak daha fazla çocuğumuzu tedavi edeceğiz. Bugün burada doğum günümüzü kutlama etkinliğine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Tüm Branşlarda Hizmet

LÖSANTE hastanesi çocuk ve yetişkin fark etmeksizin tüm hastalara kardiyolojiden yeni doğana, onkolojiden kadın doğuma, acil servisten yoğun bakımlara, diş ünitesinden kozmetik dermatolojiye kadar bütün branşlarda hizmet veriyor.  Hastanede erken tanı ve tedavide büyük öneme sahip yüksek teknolojik cihazlar kullanılıyor. Bu sayede biyopsi yapılması mümkün olmayan lezyonların değerlendirilmesi, metastaz varlığının araştırılması, düşük doz radyasyonla yüksek çözünürlüklü görüntüler elde edilmesi, yumuşak doku görüntüleme sayesinde komplikasyon kontrolü yapılması sağlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı