enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6933
EURO
35,4088
ALTIN
2.505,79
BIST
10.844,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
29°C
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Açık
31°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C

Kurtarılmış hayvanlar çiftliğine müzikli destek

Agora Senfoni Orkestrası (AGO), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, özellikle ölüme terk edilmiş, şiddete ve istismara uğramış, engelli hayvanlara kucak açan Angels Farm yararına Hayvanlar Karnavalı konseri düzenliyor.

Kurtarılmış hayvanlar çiftliğine müzikli destek
11.06.2024 10:42
0
A+
A-

Agora Senfoni Orkestrası (AGO), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, özellikle ölüme terk edilmiş, şiddete ve istismara uğramış, engelli hayvanlara kucak açan Angels Farm yararına Hayvanlar Karnavalı konseri düzenliyor. Angels Farm, 2018 yılında Kurban Bayramı’nda Rize’den yüzerek Trabzon’a kaçan dana Ferdinand’a ve daha pek çok mağdur hayvana yuva olmasıyla biliniyor. Agora Senfoni Orkestrası da bünyesinde pek çok büyükbaş ve küçükbaş hayvanın barındığı Angels Farm’a destek olmak amacıyla sosyal sorumluluk projesi başlattı. Bu kapsamda, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Dr. Cemil Tugay’ın katkıları ile 30 Haziran saat 20.00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Büyük Salon’da ücretsiz olarak Hayvanlar Karnavalı konseri düzenlenecek.

Kulakların pasını silecek

Murat Ömür Tuncer’in orkestra şefliğini üstleneceği Hayvanlar Karnavalı’nda, piyanoda Buğra Yüksel ve Ilya Bakhtın, baş kemanda Korcan Köstük yer alacak. Gösteride, N. Kodallı’dan Telli Turna, C. Saint-Saëns’tan Hayvanlar Karnavalı, G. Gershwin’den Köpeği Gezdirmek, A. Piazzola’dan Oblivion ve H. Mancini’den Pembe Panter eserleri icra edilecek. Kulakların pasını silecek konser, can dostlar için önemli mesajlar da verecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı