enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1480
EURO
37,1367
ALTIN
2.934,47
BIST
8.956,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C

Koton Cumhuriyetimizin 101. Yılını Coşkulu Bir Konserle Kutladı

Türkiye’nin önde gelen moda markalarından Koton, Cumhuriyetimizin 101.

Koton Cumhuriyetimizin 101. Yılını Coşkulu Bir Konserle Kutladı
16.10.2024 17:21
0
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen moda markalarından Koton, Cumhuriyetimizin 101. yılını büyük bir etkinlikle kutladı. Cumhuriyetin değerleri ile büyüyen ve “Cumhuriyet Değerlerini Taşıyan Marka” ödülünün sahibi olan Koton, bu yıl Cumhuriyet coşkusunu sanatçılar, iş dünyasından katılımcılar, Koton çalışanları, tedarikçileri ve basın mensuplarının geniş katılımı ile Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde kutladı.

 

Geçtiğimiz yıl sektördeki 35. yılının mutluluğunu yaşayan, Cumhuriyetimizin 100. Yılını tüm yıla yayılan geniş bir etkinlik programıyla kutlayan Koton, Cumhuriyetimizin 101. Yılı için de çok özel bir kutlama organize etti.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve Koton CEO’su Dr. A. Bülent Sabuncu ev sahipliğinde, Yekta Kopan’ın sunuculuğuyla gerçekleşen Cumhuriyetimizin 101. Yılı Özel Gecesi, dans ekibinin vals gösterisi ile başladı. Koton’un 2023 yılında Cumhuriyet’in 100. Yılı sebebiyle gerçekleştirdiği etkinliklerin yer aldığı film gösteriminin ardından, Koton çalışanlarından oluşan Cumhuriyet Korosu sahne aldı.

 

Atatürk’ün sevdiği eserleri seslendiren Koton Cumhuriyet Korosu performansının ardından başarılı sanatçı Candan Erçetin sahne aldı. Atatürk’ün sevdiği eserleri ve marşları seslendiren Candan Erçetin performansının ardından gecenin sürprizi olarak Norm Ender sahne aldı. Geçtiğimiz yıl yayınladığı ‘Parla’ isimli marş ile büyük beğeni toplayan Norm Ender, Koton Cumhuriyet 101. Yıl Özel Gecesi’nde, yüzlerce katılımcının coşkulu eşliği ile Parla’yı seslendirdi.

 

Nasuh Mahruki, Dilek Hanif, Ebru Şallı, Şahika Ercümen, Pınar Altuğ, Yelda İpekli, Gamze Cizreli, Teknolojide Kadın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney ve Toplum Gönullüleri Vakfı GM Ayşe Kırımlı, Gamze Cizreli, gibi sanat, iş ve STK dünyasından pek çok misafirin katıldığı gece, tüm salonun hep bir ağızdan Parla marşını söylemesi ile son buldu.

 

Gecenin ev sahiplerinden Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, “Geçtiğimiz sene Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını coşkuyla kutladık. Bu sene de ikinci yüzyılının başlangıç yılı olan Cumhuriyetimizin 101’inci yılını kutluyoruz. Bu yılı da aynı coşkuyla, çoğalarak kutlamak istedik ve buna yakışır bir program hazırladık. Cumhuriyet çok yaşasın. Biz her şeyimizi Cumhuriyetimize borçluyuz” dedi.

 

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ise “Bugün burada çok anlamlı bir etkinlik için bir araya geldik. Cumhuriyetimizin 101’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle Cumhuriyet değerlerimize yeniden dönüp onları hatırladık ve çalışanlarımızla birlikte bu coşkuyu yıl boyunca yaşadık. Cumhuriyet değerleri, bizi biz yapan, toplumu şekillendiren ve Türkiye’yi Türkiye yapan değerlerdir. Bu değerleri korumak, yaşatmak ve genç kuşaklara aktarmak bizim en önemli sorumluluklarımızdan biri. Bugün burada, Koton çalışanları, basın mensupları, STK başkanları ve değerli dostlarımızla birlikte Cumhuriyetimizin 101’inci yılını coşkuyla kutlayacağız” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı