enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1747
EURO
37,1862
ALTIN
2.936,79
BIST
8.956,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C

Korkuteli Dereköy’de çok amaçlı salon inşaatı sona yaklaştı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Dereköy Mahallesi’nde başlattığı çok amaçlı salon projesinde sona yaklaştı.

Korkuteli Dereköy’de çok amaçlı salon inşaatı sona yaklaştı
16.10.2024 14:30
0
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Dereköy Mahallesi’nde başlattığı çok amaçlı salon projesinde sona yaklaştı. 

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in kırsal mahallelere çok amaçlı sosyal salonlar vaadi hayat bulmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bu kapsamda Korkuteli Dereköy Mahallesi’nde yapımına başladığı, vatandaşların uzun süredir ihtiyaç duyduğu düğün, mevlit ve çeşitli toplantılarını gerçekleştirebileceği çok amaçlı salon projesinde çalışmalar hızla ilerliyor.  

YAZ KIŞ HİZMET VEREBİLECEK 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen proje, 1443 metrekare alan üzerinde 561 metrekare kapalı alana sahip. Çok amaçlı salonda daha önce mekanik ve elektrik altyapı imalatlarını bitiren ekipler, betonarme imalatı, çatı örtüsü ve yer döşemesi seramik işlerini de tamamlandı. Yapımı süren çok amaçlı salonun, bölgenin iklim şartları nedeniyle soğuk olmasından dolayı yaz kış kullanılabilmesi için dört tarafının kapatılması çalışmalarına da kısa sürede başlanacak.  Son olarak çevre düzenlemesinin de tamamlanmasıyla birlikte Dereköylüler, düğün ve mevlit gibi etkinliklerde kullanabileceği çok amaçlı salona kavuşmuş olacak. 

MODERN VE KONFORLU BİR SALON 

Dereköy Mahallesi Muhtarı Nebi Büyükkeleş, “Vatandaşlarımızın hem mutlu gününde hem de acı günlerinde bir arada olmalarını sağlayacak, hava koşullarından etkilenmeden organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek bir mekana kavuşacağız. Mahallemizin ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yıllardır özlemini çektiği böylesine modern ve kullanışlı bir tesisi mahallemize kazandıracağı için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e çok teşekkür ederim. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı