enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5279
EURO
35,0522
ALTIN
2.438,09
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
30°C

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Anneler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Anneler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Anneler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı
11.05.2024 12:54
0
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Anneler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay’ın mesajı şu şekilde:

“Annelerimiz, sevgi dolu yürekleriyle hayatımıza ışık tutan, fedakârlıkları ve özverileriyle bizlere her daim rehber olan yegâne varlıklardır. Annelerimiz sevgi ve fedakârlığın vücut bulmuş hali; sabrın ve şefkatin yegâne timsali; aile kavramının ve toplumumuzun en temel harcıdır.

Annelerimizin her birinin hikâyesi, fedakârlık ve seviyle dokunmuş bir destandır. Onların emekleri, gözyaşları ve duaları, bizlere daha güçlü, daha umut dolu bir gelecek inşa etmemiz için ilham vermektedir.

Her birimiz, annelerimizin şefkatli ellerinde büyüdük, onların sevgisiyle güçlendik ve onların dualarıyla bu günlere geldik. Bize düşen onlara hayırlı evlat olabilmek, onların rızalarını ve hayır dualarını alabilmek olmalıdır. 

Anneler Günü vesileyle, çocukları için, vatanları için İsrail’in zulmüne karşı direnen Gazzeli kahraman anneleri de hürmetle anıyorum. İnşallah zafer imanlı kalpleriyle soykırıma karşı direnen annelerin ve Filistin halkının olacaktır. 

Bu duygularla, vatanımız için evlatlarını toprağa veren şehit anneleri ve çocukları için savaşan Gazzeli anneler başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı