enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0782
EURO
38,0496
ALTIN
2.835,00
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile el sıkıştı

Konami Digital Entertainment B.

Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile el sıkıştı
05.09.2024 14:30
0
A+
A-

Konami Digital Entertainment B.V., 2024-25 sezonunda İtalya’nın en büyük iki futbol kulübü, AC Milan ve FC Internazionale Milano’nun (Inter) ile el sıkıştığını duyurdu.

 

Partnerlik, KONAMI’nin amiral gemisi futbol oyunu eFootball™’un iki kulübün markasını içeren tek futbol simülasyon oyunu olmasının yanında her iki kulübün de antrenman kıyafet partneri olmaya devam edeceğinin göstergesi.

 

Temmuz 2022’de başlayan bu hamle, iki partnerliğin de evrimini temsil ederken AC Milan ve Inter Milan’ı KONAMI’nin İtalya’daki diğer özel partnerleri olan Atalanta BC ve S.S.Lazio’nun arasına katıyor.

 

39 İtalya ligi şampiyonluğu (Inter geçen sezon 20. şampiyonluğunu elde etti) ve 10 Avrupa şampiyonluğu bulunan ve her ikisinin de 2024-25 sezonunda Avrupa’nın en önemli organizasyonunda mücadele etmeye hazırlanan KONAMI, İtalya’nın en büyük ve en çok ödül alan iki kulübünü desteklemekten gurur duyuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı