enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1303
EURO
37,9808
ALTIN
2.882,79
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Kemer Adalet Sarayı’nın temeli atıldı

Kemer’in yıllardır en büyük eksikliği olan Adalet Sarayı’nın temel atma töreni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Kemer Adalet Sarayı’nın temeli atıldı
23.09.2024 18:12
0
A+
A-

Kemer’in yıllardır en büyük eksikliği olan Adalet Sarayı’nın temel atma töreni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Temel atma törenine, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Emniyet Müdür Vekili Yıldırım Ünal, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Bal, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Mehmet Akın, Sema Özdemir, Ali Rıza Akar, Hüseyin Sek, Timur Zabitoğlu, Kadriye Şimşek, Bülent Güllü, Bayram Karamanlar, Kenan Kar, milletvekilleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, Antalya protokolü, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

 

Bakan Tunç, törende yaptığı konuşmada, Antalya’da bulunmaktan ve Kemer Adalet Sarayı’nın temel atma töreninde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

 

Kemer’in adalet sarayı ihtiyacının daha önce sürekli kendilerine aktarıldığına işaret eden Bakan Tunç, en geç bir yıla kadar inşaatın tamamlanarak açılışını gerçekleştirmek istediklerini belirterek, Kemer Adalet Sarayı’nın Kemer’e hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti.

 

Başkan Topaloğlu ise törenden sonra yaptığı açıklamada, “Kemer Adalet Sarayı’nın yapımında emeği geçen başta Adalet Bakanı Yılmaz Tunç olmak üzere Antalya Valimiz Hulusi Şahin, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Gamze Almalı’ya teşekkür ediyorum. Kemer’in bir ihtiyacını giderdiler. Bunlar güzel şeyler. Yapılan her hizmet güzeldir. Kemer’imize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

 

Konuşmaların ardından Bakan Tunç ve protokol üyeleri, dualar eşliğinde butona basarak Kemer Adalet Sarayının temelini attı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı