enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2714
EURO
37,4959
ALTIN
2.928,60
BIST
8.876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
18°C

Kemalpaşa Belediyesi 2025 Yılı Mali Bütçesi Kabul Edildi

Kemalpaşa Belediyesi’nin 2025 Mali Yılı Bütçe ve Performans Programı, Belediye Meclisi toplantısında görüşüldü.

Kemalpaşa Belediyesi 2025 Yılı Mali Bütçesi Kabul Edildi
12.10.2024 11:44
0
A+
A-

Kemalpaşa Belediyesi’nin 2025 Mali Yılı Bütçe ve Performans Programı, Belediye Meclisi toplantısında görüşüldü. 1,7 milyar TL’lik 2025 yılı bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Kemalpaşa Belediyesi Ekim Ayı 2. Birleşim Olağan Meclis Toplantısı, Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Kemalpaşa Belediyesi’nin “2025 Yılı Performans Programı, 2025 Yılı Bütçe Tasarısı ile Vergi, Harç ve Ücret Tarifeleri Tasarısı” görüşüldü. Kemalpaşa Belediye Meclisi bütçe görüşmeleri kapsamında yapılan oylama sonucunda, gelir-gider bütçesi 1 milyar 700 milyon Türk Lirası olarak belirlendi.

“ÇALIŞMALARIMIZA HIZLA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Belediye bütçesinin her kuruşunun Kemalpaşalılar için titizlikle kullanılacağını ifade eden Başkan Mehmet Türkmen, “Belediye Meclisimizin Ekim Ayı Meclis Toplantısı I. Birleşiminde görüşülerek çeşitli komisyonlara havale edilen 2025 yılı tahmini bütçemiz, komisyonlarda detaylı bir şekilde görüşüldü. Meclisimize gelen bütçemiz oy çokluğuyla kabul edildi. Üzülerek belirtmek isterim ki; tasarruf tedbirleri genelgesi yapabileceğimiz yatırımları sınırlıyor. Bu dönem özellikle Kemalpaşa’mızın kronikleşen sorunlarına el atmak için özel bir bütçe hazırladık. Hizmet odaklı bir çalışma planı oluşturduk. Belediye bütçesinin her kuruşunu Kemalpaşa’da yaşayan vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması için titizlikle kullanacağız. Kemalpaşa’mıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Bütçemiz üzerinde çalışan meclis üyelerimize, komisyon üyelerine, bürokratlarımıza ve çalışanlarımıza, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı