enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Keçiören’de mevsimlik budama çalışması.

Keçiören Belediyesi ilçedeki cadde, sokak ve parklarda mevsimlik budama çalışması başlattı.

Keçiören’de mevsimlik budama çalışması.
26.09.2024 12:28
0
A+
A-

Keçiören Belediyesi ilçedeki cadde, sokak ve parklarda mevsimlik budama çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sararan ve mevsim dolayısıyla kuruyan bitkilerin budanması için yoğun mesai yapıyor. Ağaç ve diğer canlılara zarar vermeden sürdürülen çalışmayla cadde, sokak ve parklar hem estetik bir görünüme kavuşuyor hem de yaya ve araç geçişi güvenli hale getiriliyor. Budama yapılan noktalarda aynı zamanda temizlik çalışması da yürütülüyor. 

Ziraat mühendislerinin gözetiminde budama çalışması

İlçenin çeşitli semtlerinde sürdürülen çalışmayla hem estetik bir görüntünün oluşmasını hem de bitki sağlığını korumayı hedeflediklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “İlçemizdeki bitkileri ziraat mühendislerimizin gözetiminde kontrollü bir şekilde buduyoruz. Kentimizdeki yeşil alanlarımızı muhafaza etmek ve kent estetiğini sağlamak için mevsimsel çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı