enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2342
EURO
37,0342
ALTIN
3.019,76
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Keçiören’de Kurum İçi Eğitimler Devam Ediyor

Keçiören Belediyesi’nde personele ve bürokratlara yönelik kurum içi eğitimler devam ediyor.

Keçiören’de Kurum İçi Eğitimler Devam Ediyor
22.10.2024 12:07
0
A+
A-

Keçiören Belediyesi’nde personele ve bürokratlara yönelik kurum içi eğitimler devam ediyor. 4737 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49. maddesine tabi görev yapan personelin disiplin iş ve işlemlerine yönelik kurum içi eğitimler düzenlendi. Keçiören’de vatandaş odaklı hizmet anlayışı için personel eğitimine önem verdiklerinin altını çizen Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Keçiören’de yapılan tüm projelerin temeline doğru ve dürüst hizmet anlayışını koyduk. Düzenlediğimiz eğitimler, mesai arkadaşlarımıza bilinçli hizmet vermesi açısından büyük katkı sağlıyor” diye konuştu.

Konumuz mevzuat

İç Denetçi Murat Yıldırım tarafından verilen eğitimde belediye birim müdürlerine söz konusu mevzuatlara ilişkin detaylı bilgiler verildi. Öte yandan 4737 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu kapsamında düzenlenen 3 günlük eğitimle, ihalelerin ilgili kanunlara ve yönetmeliklere uygun yapılmasına ilişkin bilgilendirme yapıldı. Toplantıda söz alan Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcısı Atila Zorlu, “Belediye olarak yaptığımız her işi eksiksiz, tam olarak yapmamız gerekiyor. Bu konuda sizlerden gelen eğitim taleplerini de değerlendiriyoruz” dedi.

Kurumsal işleyişimizi güçlendiriyoruz

Düzenlenen kurum içi eğitimlerle belediyenin kurumsal işleyişini güçlendirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Özarslan, “Belediyemizin kurumsal işleyişini güçlendirmek için personelimize eğitimler veriyoruz. Hem memurumuzun hem de işçimizin çalışma alanlarındaki bilgilerini güncelliyor, varsa eksik olduklarını noktaları tamamlıyoruz. Kurumumuzun en önemli dinamiği olan personelimize yönelik eğitimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı