enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9965
EURO
38,0607
ALTIN
2.829,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Keçiören Belediyesi Üniversite Tercihlerinde Gençlerin Yanında

Keçiören Belediyesi bünyesinde eğitim veren Tepebaşı Kurs Merkezi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre üniversite tercihi yapacak öğrenciler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.

Keçiören Belediyesi Üniversite Tercihlerinde Gençlerin Yanında
29.07.2024 17:45
0
A+
A-

Keçiören Belediyesi bünyesinde eğitim veren Tepebaşı Kurs Merkezi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre üniversite tercihi yapacak öğrenciler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. Alanında uzman eğitmenler, öğrencilerle bire bir görüşme yaparak puanları, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda en uygun üniversite tercihlerini yapmalarına yardımcı oluyor. Tercih edebilecekleri üniversiteler ve bölümlerle ilgili bilgi verilen öğrenciler, merak ettikleri konularda eğitmenlerden destek alıyor.

Öğrencilerimize desteklerimiz artarak devam edecek

Gençlerin eğitim hayatlarına destek olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Öğrencilerimizin, üniversite tercihi yapmasına yardımcı olmak amacıyla YKS tercih danışmanlığı hizmetimizle yanlarındayız. Uzman öğretmenlerimizle birlikte gençlerimizin ilgi, yetenek ve hedeflerini göz önünde bulundurarak onlara en uygun üniversite tercihini yapmalarında yardımcı oluyoruz. Temennimiz, üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşan gençlerimizin diledikleri üniversite ve bölüme yerleşmeleridir. Eğitime ve öğrencilerimize verdiğimiz destekler artarak devam edecek’’ dedi.

4 noktada danışmanlık hizmeti

Tepebaşı Kurs Merkezi, Yunus Emre Kültür Merkezi, Bağlum Kedem ve Keçiören Belediyesi önü olmak üzere ilçedeki 4 farklı noktada kurulan YKS tercih danışma merkezleri 2 Ağustos tarihine kadar üniversite adaylarına hizmet verecek. Veliler ve öğrenciler, ücretsiz olarak sunulacak tercih danışmanlık hizmeti için 0312 359 00 36, 0312 380 43 25, 0312 380 43 35 numaralı telefonları arayarak randevu alabilecekler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı