enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2690
EURO
37,4329
ALTIN
2.924,61
BIST
8.739,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

Kartepe’ye 185 milyon TL’lik dev yatırım

Kartepe Belediye Başkanı Av.

Kartepe’ye 185 milyon TL’lik dev yatırım
14.10.2024 13:13
0
A+
A-

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın başkanlığında İSU yetkilileriyle yapılan toplantı sonunda Suadiye ve Çepni Mahallelerine 185 Milyon TL’lik içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu olmak üzere alt yapı yatırımı yapılacağı açıklandı.

 

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde ilçe genelinde yatırımlar devam ediyor. Başkan Kocaman’ın başkanlığında Kartepe Belediyesi ek hizmet binasında İSU yetkilileriyle yapılan toplantı da Kartepe’ye 185 Milyon TL’lik alt yapı yatırım kararı açıklandı. Öncesinde İSU ile koordineli olarak yapılan ihtiyaç analizi ve fizibilite süreçleri sonunda bölgesel altyapı sorunları ve ihtiyaçları tespit edilip göz önüne alınarak yatırım planlaması yapıldı.

 

HAYIRLI OLSUN

Yapılacak yatırım hakkında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Suadiye ve Çepni Mahallerimizde başlayacak olan içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmaları hakkında İSU Genel Müdürlüğümüz ve ilçe yetkililerimizle değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. İSU yetkililerimizin, muhtarlarımızla ve meclis üyelerimizle yaptığı istişarelerin akabinde üst yapı hariç, Suadiye Mahallemiz için yaklaşık 95 milyon TL; Çepni Mahallemiz ise yaklaşık 90 milyon TL olmak üzere toplam 185 Milyon TL alt yapı yatırımı gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır. Kartepe’mize hayırlı olsun. Kartepemize değer katan yatırımlara verdiği desteklerden ötüşü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a şahsım ve tüm Kartepeliler adına teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı