enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,8935
EURO
37,6010
ALTIN
2.814,30
BIST
9.685,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Yağmurlu
24°C

Kartepe itfaiye binasında dur durak yok

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin olaylara daha kolay müdahale edebilmesi için kentte yeni müfreze binaları inşa ediyor.

Kartepe itfaiye binasında dur durak yok
04.09.2024 15:38
0
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin olaylara daha kolay müdahale edebilmesi için kentte yeni müfreze binaları inşa ediyor. Bu kapsamda ekipler, kısa bir süre önce Kartepe ilçesinde yapımına başladığı yeni müfreze binasında hummalı bir çalışma yürütüyor. Hızla yükselen Kartepe itfaiye binasında çatı imalatlarına başlandı.

 

ÇATI İMALATLARINA BAŞLANDI

Kocaeli itfaiyesini daha da güçlendirmek için yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Kartepe müfreze binasının temelini atmıştı. Yapım çalışmalarının hızla sürdüğü müfreze binasının tüm katlarında betonarme imalatı tamamlandı. Yapıda şuan çatı imalatına geçildi. Bin 296 metrekare kullanım alanına sahip olacak binanın 460 metrekarelik birinci katında 16 kişilik 4 adet yatakhane, 2 adet otel tipi misafir odası, spor salonu, mescit, eğitim salonu ve tuvaletler bulunacak.

 

8 ARAÇLIK GARAJ

836 metrekarelik zemin katta ise amir odası, haberleşme ve şoför odaları ile mutfak bulunacak. Bu katta dinlenme salonu, yemekhane, 381 metrekarelik 8 araç kapasiteli kapalı garaj da yer alacak. Yapının dış cephesinde klinker cephe kaplaması yapılacak. Bina çevresinde ise otopark oluşturulacak. Çevre düzenlemesinde asfalt kaplama kullanılacak. Müfreze binası tamamlandığında bölgedeki olaylara ilk müdahalede önemli bir rol üstlenecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı