enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0814
EURO
38,0936
ALTIN
2.830,97
BIST
9.870,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

Kartepe Gençlik Kampı’nın 4.sü tamamlandı

Kartepe Belediyesi’nin yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Bir Gençlik ve Gelişim Kampı’nın 4.

Kartepe Gençlik Kampı’nın 4.sü tamamlandı
09.09.2024 13:03
0
A+
A-

Kartepe Belediyesi’nin yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Bir Gençlik ve Gelişim Kampı’nın 4.sü de tamamlandı.

 

Kartepe Belediyesi’nin yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Bir Gençlik ve Gelişim Kampı’nın 4.sü gençler gönüllerince eğlendiler. Bu hafta 16-18 yaş grubu gençler kampın ilk gününde Kartepe Belediyesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

 

BELEDİYE HİZMETLERİNİ ÖĞRENDİLER

Kartepeli gençler Zabıta, Plan ve Proje, Gençlik ve Spor, Bilgi İşlem Müdürlüklerini ziyaret ederek yapılan hizmetler hakkında bilgi alırken, sorularına cevap buldular.  Gençler Belediye Başkan Vekili Orhan Akyüz’ü makamında ziyaret ettiler. Son olarak İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nden belediyenin organizasyon şeması hakkında bilgi aldılar.

 

GENÇLER EĞLENCELİ ZAMAN GEÇİRDİLER

Kartepeli gençler 4 gün süren kamp da Kartepe Kent Çarşı’nda esnaflara satışlarında yardımcı oldular. Kartepe Teleferik ile eğlenceli zaman geçiren gençler daha sonra Kartepe Osmanlı Günlük Yaşam Müzesi’nde tarihi yolculuğa çıktılar. Gençler Maşukiye paintbaall etkinliği sonrasında açık hava sinemasında keyifli zaman geçirdiler.

 

TİCARİ HAYATLA TANIŞTILAR

Kartepeli gençler Eşme Sahilinde spor ve çevre temizliği sonrasında, Maşukiye maxfun da macera dolu bir saat geçirdiler. Sonrasında çalışma hayatını yakından tanımak için eczane, pastane, restoran, berber, elektronik tamirci, terzi, kuaför, çiçekçi gibi esnaflarda çalışma hayatını yakından gördüler. Dart ve badminton ile keyifli zaman geçiren gençler Kocaeli Huzur Evi’ni ziyaret ederek maziden atiye büyüklerimize güzel bir yaşattılar.

 

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Gençlerimizin her zaman yanındayız. İçeriğinde sosyal, kültürel, sportif etkinlikleri barındıran, farkındalık eğitimleri bol, eğitici bir o kadar da eğlenceli kampla gençlerimizle bir araya geliyoruz. Bu hem eğlenceli hemde öğretici kamplarımız gençlerimiz istediği sürece devam edecek” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı