enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0682
EURO
37,9420
ALTIN
2.821,35
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki çalışmalarına devam ediyor

Ekipler, çeşitli bölgelerde altyapı ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek yaşam alanlarını daha kaliteli hale getiriyor.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki çalışmalarına devam ediyor
13.09.2024 18:26
0
A+
A-

Ekipler, çeşitli bölgelerde altyapı ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek yaşam alanlarını daha kaliteli hale getiriyor.

 

Modern Yollar ve Yenilenen Alanlar

Atatürk Mahallesi, Özgür ve Orhan Sokaklar’da yapılan yol açımı ve reglaj çalışmaları bölgeyi modern bir görünümle buluşturdu. Fatih Mahallesi’ndeki Kısa Caddesi de benzer titizlikle yenilendi. Atatürk Mahallesi Buhara Sokak’taki bordür taşlarının onarımı tamamlandı, çevre düzenlemesi estetik bir görünüm kazandı. Kayı Mahallesi Kahramankazan girişindeki bordür taşları onarıldı, Zabıta Binası önündeki taşlar da yenilendi.

 

Sosyal ve Eğitim Alanlarında İyileştirmeler

Kahramankazan Gençlik Merkezi’nde (KAGEM), bozulmuş andesit taşlar yeniden hayat buldu. Yıldırım Beyazıt Ortaokulu’ndaki bocce sahası restore edilerek eski çeşme yıkıldı ve alan pırıl pırıl hale getirildi. Fatih Mahallesi Ravza Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde kapsamlı tadilat yapıldı. Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi bahçesindeki kamelyalar, masalar ve banklar özenle boyandı.

 

Spor Alanlarında Gelişmeler

Atatürk Mahallesi Sentetik Saha’daki WC’ler, engelli sporcuların konforunu artırmak için alafranga hale getirildi. Sağlık Meslek Lisesi’nde basketbol potası ankraj betonu yenilendi.

 

Camii ve Tarihi Alanlarda Yenilemeler

Ulu Cami bahçesinde banklar ve çardaklar onarıldı, ziyaretçilere rahat bir ortam sunuldu. Sarılar Mahallesi İmam Evi çevresine modern tel örgüler çekildi. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Durhasan Caddesi, yeni aydınlatma sistemleriyle ışıldarken, Köprübaşı Cami’nin minare şerefeleri, aydınlatmaları ve hoparlörleri yenilendi, caminin görkemi artırıldı. Tekke Mahallesi’nde Durhasan Bey Şah Türbesi’ne ulaşım sağlamak amacıyla stabilize yol açıldı, yolun etrafı güzelleştirildi.

 

Kırsal Çalışmalar

İne Mahallesi’nde yeni Köy Konağı’nın otoparkına dolgu yapıldı, arazi yollarına taşlı malzeme serildi ve bölgeye konfor kazandırıldı

 

Bu etkileyici projeler, Kahramankazan’ı daha yaşanabilir ve estetik bir yer haline getirerek ilçede yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı