enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2658
EURO
37,4673
ALTIN
2.924,13
BIST
8.732,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, 100. Yıl İstiklal İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, Başkan Çırpanoğlu öğrencilerin eğitim hayatlarına dair detaylı bilgi aldı ve öğretmenlerle uzun sohbetler gerçekleştirdi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, 100. Yıl İstiklal İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
11.10.2024 13:17
0
A+
A-

Ziyaret sırasında, Başkan Çırpanoğlu öğrencilerin eğitim hayatlarına dair detaylı bilgi aldı ve öğretmenlerle uzun sohbetler gerçekleştirdi. Öğretmenlerin taleplerini dikkatle dinleyen Başkan Çırpanoğlu, yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çırpanoğlu, onlarla sohbet ederek istek ve beklentilerini dinledi.

 

Eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Çırpanoğlu: “Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim alması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

 

Ziyaretin sonunda Başkan Çırpanoğlu, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve okul yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı