enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2714
EURO
37,4959
ALTIN
2.928,60
BIST
8.876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C

Kadınlar için her şey Bayrampaşa Kadın Yaşam Merkezi’nde

İlçedeki kadınların sosyal hayatını zenginleştirmek amacıyla Bayrampaşa Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kadın Yaşam Merkezi yeni hizmetleriyle büyük beğeni topluyor.

Kadınlar için her şey Bayrampaşa Kadın Yaşam Merkezi’nde
11.10.2024 15:47
0
A+
A-

İlçedeki kadınların sosyal hayatını zenginleştirmek amacıyla Bayrampaşa Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kadın Yaşam Merkezi yeni hizmetleriyle büyük beğeni topluyor. Spor salonu, meslek edindirme ve sanat kursları ile kafeterya bulunan merkezde kadınlara psikolojik danışmanlık ve diyetisyen hizmeti de veriliyor. Aynı zamanda kadınlara yönelik çeşitli savunma sporu eğitimleri için kayıtlar 14 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Bayrampaşa Belediyesi’nin ilçedeki kadınların sosyal hayatını zenginleştirmek amacıyla hayata geçirdiği Kadın Yaşam Merkezi Terazidere Mahallesi Esenler Caddesi’nde hizmet veriyor… Yaklaşık 500 metrekarelik bir alana sahip iki katlı merkezde spor ve seminer salonu, sanat odası, kafeterya, geri dönüşüm atölyesi, eğitim sınıfları ve etkinlik alanı ile bin kitap kapasiteli bir de kütüphane bulunuyor.

Bayrampaşa Kadın Yaşam Merkezi’nde alanında uzman isimler tarafından her hafta kadınlara özel çeşitli seminerler düzenleniyor.

Zengin hizmet içeriği ile vatandaşlardan tam not alan merkeze Bayrampaşalı kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. 

KADINLARA YÖNELİK SAVUNMA SPORU EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Uzmanlar tarafından kadınlara psikolojik danışmanlık ve diyetisyen hizmetinin verildiği Bayrampaşa Kadın Yaşam Merkezi’nde, kadınlar çeşitli savunma sporu eğitimlerini de alabilecekler. Kadınlara yönelik savunma sporu eğitimleri için kayıtların 14 Ekim Pazartesi günü başlatılması planlanıyor. Kadınlara şiddetin artarak devam ettiği günümüzde, savunma sporlarının kadınlar tarafından öğrenilmesi büyük önem taşıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı