enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2006
EURO
37,8850
ALTIN
2.928,91
BIST
9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C

İzmit Tren Garı’na asansörlü ulaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tren Garı’na ulaşımda yayalara asansör kolaylığı sağlıyor.

İzmit Tren Garı’na asansörlü ulaşım
30.09.2024 13:18
0
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tren Garı’na ulaşımda yayalara asansör kolaylığı sağlıyor. İzmit Tren Garı karşısından Cumhuriyet Caddesi ile Ruşen Hakkı Caddesi’ni bağlayan lokasyonda asansör yapılması için kazı çalışmalarına başlandı. Temel kazısı sonrası temel grobetonu döküldü.

 

120 GÜNDE TAMAMLANACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak bir projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tren Garı’na ulaşımı kolaylaştırmak için asansör yapıyor. Yapılacak asansör için 1 ton nervürlü donatı çeliği temini ve işçiliği, 7 ton her çeşit profil çubuk ve çelik saçlarla inşaat yapılması, 25 metrekare alüminyum profil ve temperli cam ile kaplama yapılacak. Asansörün 120 günde tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı