enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5769
EURO
35,0367
ALTIN
2.431,77
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
31°C
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C

İzmit Millet Bahçesinde kaba inşaatlar tamamlandı

Kocaeli’nin birçok noktasında çalışmalar yaparak şehir genelinde yeşil alan miktarını artıran Büyükşehir Belediyesi, İzmit merkezde yer alan Kocaeli Fuarı’nın Millet Bahçesine dönüşüm çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Millet Bahçesinde kaba inşaatlar tamamlandı
12.05.2024 12:13
0
A+
A-

Kocaeli’nin birçok noktasında çalışmalar yaparak şehir genelinde yeşil alan miktarını artıran Büyükşehir Belediyesi, İzmit merkezde yer alan Kocaeli Fuarı’nın Millet Bahçesine dönüşüm çalışmalarına devam ediyor. Alanda 4 bloğun kaba inşaatları tamamlandı.

MİLLET BAHÇESİNE DÖNÜŞÜM

Yeşile önem veren ve bu zamana kadar yaptığı çalışmalarla kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttıran Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki çalışmalarına Kocaeli Fuarının Millet Bahçesine dönüştürülmesi ile devam ediyor. 278 bin metrekare alan üzerine inşa edilen İzmit Millet Bahçesi içerisinde spor ve sosyal alanları, çok amaçlı salonları ve etkinlik alanları yer alıyor. 

KABA İNŞAATLAR TAMAMLANDI

Eski ve kullanışsız yapıların kaldırıldığı alanda vatandaşların kullanımı için yeni alanlar yapılıyor. Bu kapsamda düğün salonları bölgesinde yer alan A, B, C ve D blokların kaba inşaatları tamamlandı. Ekipler bina içlerinde mekanik ve elektrik imalatlarını sürdürüyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı