enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1990
EURO
37,2545
ALTIN
2.942,64
BIST
8.831,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C

İyileştirme ve geliştirme faaliyetleri sürüyor.

Kahramankazan Belediyesi, ilçe genelinde yürütülen çeşitli bakım ve onarım çalışmalarıyla yeşil alanların ve parkların kalitesini artırmaya devam ediyor.

İyileştirme ve geliştirme faaliyetleri sürüyor.
16.10.2024 14:44
0
A+
A-

Kahramankazan Belediyesi, ilçe genelinde yürütülen çeşitli bakım ve onarım çalışmalarıyla yeşil alanların ve parkların kalitesini artırmaya devam ediyor.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bitik Mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarına hızla devam ederken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Yıldırım Beyazıt Parkı’nda çim biçimleme işlemlerini sürdürüyor.

 

Atatürk Mahallesi’nde bulunan Gonca Parkı, Satıkadın Mahallesi’ndeki Köprübaşı Parkı ve İsmet İnönü Parkı’ndaki oyun gruplarının korumaları yenilenerek çocukların güvenli bir şekilde oynamaları sağlandı. Tüm parklarda titizlikle devam eden bakım çalışmaları, çocukların keyifle oyun oynamasına olanak tanıyor.

 

Bakım ve Temizlik Çalışmaları

 

Fatih Devravut Parkı’nda ağaç budama ve mazı çalışmaları gerçekleştirirken, Satıkadın Mahalle Kültür Evi ve Merkez Ulu Cami çevresindeki yeşil alanlar da düzenleniyor. Ayrıca, Atatürk Mahallesi İnönü Caddesi’nde yola sarkan ağaçlar temizlenerek, kaldırımlardaki güvenlik önlemleri artırılıyor.

 

Kapalı Halısaha Kompleksi ve Millet Bahçesi’nde de çim ve yabani ot biçimleme çalışmaları hızla sürdürülüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik çalışmalarıyla birlikte kırılan ağaçları toplayarak çevre düzenlemesine katkıda bulunuyor.

 

Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Satıkadın Mahallesi’nde çocukların oyun oynaması için kale montajı gerçekleştirirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü girişine iki adet bayrak direği anklaj betonu döküldü. Ayrıca, Fatih Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’na yeni bir ezan sistemi kurulumu da hizmete sunuldu.

 

Aydın Mahallesi Köy Konağı lavabosuna fayans döşeme çalışması gerçekleştiren ekipler, genel bakım onarım hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Kahramankazan Belediyesi, ilçenin her köşesinde yeşil alanların bakımını üstlenerek hem estetik hem de fonksiyonel açıdan daha yaşanabilir bir çevre oluşturma hedefine hızla ilerliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı