enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2664
EURO
37,4335
ALTIN
2.915,41
BIST
8.699,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

HONOR ve Google’dan Yapay Zeka İş Birliği; Circle

 Yeni özelliğin kullanılabilirliği, HONOR ve Google’ın mobil yapay zeka teknolojisini herkes için daha erişilebilir hale getirme konusundaki kararlılığını vurguluyor.

HONOR ve Google’dan Yapay Zeka İş Birliği; Circle
14.10.2024 15:05
0
A+
A-

 Yeni özelliğin kullanılabilirliği, HONOR ve Google’ın mobil yapay zeka teknolojisini herkes için daha erişilebilir hale getirme konusundaki kararlılığını vurguluyor.

Küresel teknoloji markası HONOR, dünyanın en ince içe katlanabilir akıllı telefonu olan amiral gemisi HONOR Magic V3’ün yanı sıra üstün performans ve rakipsiz stüdyo düzeyinde portre fotoğrafçılığı deneyimi sunan HONOR 200 serisinde Circle to Search with Google’ın kullanıma sunulduğunu duyurdu. Bu yeni özellik, kullanıcıların en güncel yapay zekâ gelişmelerinden yararlanabilmesini sağlayarak sorunsuz ve sezgisel bir arama deneyimi sunuyor.

 

HONOR CEO’su George Zhao “Yapay zekadaki gelişmeler çalışma, öğrenme, alışveriş yapma, yaratma ve cihazlarımızla etkileşim kurma şeklimizi dönüştürüyor. İster çeviri yardımına ister ev ödevi yardımına ihtiyacınız olsun ya da sadece sosyal medyada gözünüze çarpan bir resim hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyin, akıllı telefonlarımız bu bilgileri aramak için başvurduğumuz kaynak haline geldi. İnsan merkezli bir teknoloji markası olarak yapay zekanın faydalarını herkese ulaştırma hedefimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Google ile yakın sektörel iş birliğimiz sayesinde bu özelliği bir değil iki popüler akıllı telefon serimizde sunuyoruz. Böylelikle parmakların ucundaki bir bilgi dünyasının kilidini açarak insanlara günlük yaşamlarında yepyeni bir kolaylık düzeyi sağlıyoruz” diyor.

 

Circle to Search, kullanıcıların telefonlarında gördükleri her şeyi Google ile anında arayabilmelerini sağlıyor. Circle to Search ile kullanıcılar, daha fazla bilgi edinmek istedikleri bir metni, resmi veya videoyu seçmek için uygulama değiştirmeden ekranlarında herhangi bir yeri daire içine alabiliyor, vurgulayabiliyor, karalayabiliyor veya dokunabiliyor. Circle to Search size ilham veren her şeyi aramayı oldukça kolaylaştırıyor.

 

HONOR’un Yapay Zeka Yolculuğu: Kapsamlı ve Sorumlu Bir Yapay Zeka Ekosistemi Oluşturmak 

 

Yapay zekanın gelecekteki yaşam tarzlarını şekillendirmedeki önemli rolünün farkında olan HONOR, yapay zekayı uzun zamandır stratejik bir öncelik olarak görüyor. Ar-Ge ve endüstri ortaklarıyla gerçekleştirdiği açık iş birliği sayesinde HONOR, dünya çapındaki tüketicilere ileri görüşlü yapay zeka çözümleri sunarak cihaz içi yapay zeka ekosistemini zenginleştirmeye kendini adamıştır. Bu yılın başlarında HONOR, nihayetinde her yerdeki kullanıcılara fayda sağlayacak endüstri çapında benimseme için bir plan olan HONOR’un Dört Katmanlı Yapay Zeka Mimarisi’ni açıkladı. Cihaz üzerinde yapay zeka ve bulut yapay zeka özelliklerini tamamen entegre eden hibrit bir yapay zeka stratejisini benimseyen HONOR, bulut yapay zeka hizmetleriyle etkileşimler sırasında kullanıcı verilerini ve gizliliğini koruyan çok katmanlı bir güvenlik mimarisi ve HONOR Personal Cloud Compute uygulamasını geliştirdi.

 

IFA 2024’te tanıtılan en yeni amiral gemisi katlanabilir HONOR Magic V3, bir dizi öncü yapay zeka özelliğine sahip. Google ile iş birliği yapan HONOR Magic V3, kullanıcıları profesyonel düzeyde üretkenlik özellikleriyle güçlendiren AI Silgi, Yüz Yüze Çeviri ve HONOR Notes araçlarıyla öne çıkıyor.  Kullanıcı merkezli yaklaşımına uygun olarak HONOR, akıllı telefon kullanımıyla ilişkili yaygın sağlık ve güvenlik endişelerini ele alan sektörün ilk AI Defocus Göz Koruma Teknolojisi ve AI Deepfake Detection Anti-Fraud Teknolojisi’ni tanıttı. Buna ek olarak, MagicOS 8.0.1 ile çalışan HONOR cihazları, insan-cihaz etkileşimlerini yeniden tanımlayan amaç tabanlı Magic Portal ve Magic Capsule özellikleri sayesinde kullanıcılara optimum kolaylık sunuyor.

 

Fiyat ve Bulunabilirlik

 

HONOR 200 serisi, Haziran ayında dünya çapında piyasaya sürülmesinden bu yana kayda değer bir başarı elde etti ve tercih edilmeye devam ediyor. HONOR Magic V3’ün ise 2024 yılı içerisinde Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı