enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1480
EURO
37,1367
ALTIN
2.934,47
BIST
8.956,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C

Her şey daha temiz bir Nevşehir için.

Nevşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından ‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla başlatılan mahallelerdeki temizlik ve hizmet seferberliğini sürdürüyor.

Her şey daha temiz bir Nevşehir için.
16.10.2024 14:16
0
A+
A-

Nevşehir Belediyesi, Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından ‘Temiz Şehir Nevşehir’ sloganıyla başlatılan mahallelerdeki temizlik ve hizmet seferberliğini sürdürüyor. Belediye ekipleri kampanya çerçevesinde bugün Bekdik Mahallesi TOKİ 4 ve 5. Etap çevresinde yoğun bir çalışma yürüttü.

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın göreve başlaması ile birlikte, gelecek kuşaklara daha temiz ve yeşil bir Nevşehir bırakmak ve mahallelerdeki altyapı ve üstyapı problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturmak için başlatılan kampanyanın bugünkü durağı Bekdik Mahallesi oldu. Sabah erken saatlerden itibaren mahallede toplanan belediye personelleri burada çevre temizliği, park ve bahçelerde budama, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra küçük çaplı yol ve yaya kaldırımı tamiratı yaptılar.

Mahalle sakinleri tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanan çalışmalara Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nden yaklaşık 200 personel iş makineleri ile birlikte katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı