enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,8935
EURO
37,6010
ALTIN
2.814,30
BIST
9.685,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Yağmurlu
25°C

Geyve’de Zabıta Haftası Kutlandı

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Zabıta Haftası kutlama etkinliği kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Geyve’de Zabıta Haftası Kutlandı
03.09.2024 16:29
0
A+
A-

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Zabıta Haftası kutlama etkinliği kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Selçuk Yıldız, “Zabıta ekiplerimiz bizim sokaktaki yüzümüzdür ve asli görevimiz kamuya hizmettir. Geyve’nin gelişimi ve değişimi için belediyemizin tüm birimleri ile tam saha çalışıyoruz. Bu noktada sahada vitrin olan birimlerimizden biri de Zabıta Müdürlüğümüzdür. Sizlere ilçemize hizmetleriniz için teşekkür ediyorum. İlçenin güvenli ve huzurlu bir kent haline gelmesi için yaptığınız çalışmalarda başarılar diliyorum. Bizler Geyve Belediye Başkanlığı olarak toplumun her kesimini kucaklayarak görevimize devam edeceğiz. Kamunun hakkını korumak boynumuzun borcudur” dedi.

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, zabıta teşkilatının 198’inci kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, zabıta ekiplerini kutlayarak tebrik etti. Çiçeklerle karşılanan Başkan Yıldız, özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti.

Geyve Zabıta Müdürü Murat Bilgiç, “Her geçen gün hizmet kalitemizi artırarak 7/24 görevimizin başındayız. Kanunların ve yönetmeliklerin bize verdiği yetkiler çerçevesinde Geyve’de halkımızın güvenliği, huzuru ve yaşam konforu için çalışıyoruz. Bu süreçte her zaman yanımızda olan ve bize değer veren başta Başkanımız Selçuk Yıldız olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Müdürlüğümüz tüm personeli ile vatandaşlarımızın karşısında değil, her zaman yanında ve hizmetindedir” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı