enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Pazartesi Açık
32°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
29°C

Geyve’de Lüks Makam Aracı Gitti Yerine Minibüsler Geldi

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, yerel seçimler sonrasında ilk olarak önceki dönemlerde kullanılan Mercedes marka lüks makam aracını satışa çıkartmıştı.

Geyve’de Lüks Makam Aracı Gitti Yerine Minibüsler Geldi
28.06.2024 14:46
0
A+
A-

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, yerel seçimler sonrasında ilk olarak önceki dönemlerde kullanılan Mercedes marka lüks makam aracını satışa çıkartmıştı. Mercedes E 250 marka araç yapılan çalışmalar sonucunda takas edilerek 2 adet Mercedes Sprinter minibüs alındı. Geyve Belediye binası önünde sergilenen minibüsler için düzenlenen programa Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Yeniden Refah Partisi Geyve İlçe Başkanı Murat Özkan, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Yıldız; “Konfotlu hizmeti vatandaşımıza sunmak amacıyla kazançlı bir takas gerçekleştirdik.”

Hizmetlerde ihtiyaç duyulan alanlarda Geyvelilere hizmet verecek olan 2 minibüsün atıl durumdaki lüks makam aracıyla takas edilerek filoya dahil edildiğini belirten Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız; “Tasarrufa ilk olarak kendimizden başladık. Makam aracı olarak kullanılan Mercedes araç ile vatandaşlarımıza hizmet edecek Mercedes minibüsleri takas ettik. Bu takas ile kazanan Geyve ve Geyveliler oldu. Zaten kullanmayacağımız bir aracı vatandaşlarımıza hizmet edecek 2 minibüs ile takas ettik. Geyveli hemşehrilerimiz bu araçlardan en iyi şekilde faydalanacak. Bildiğiniz üzere yakın bir zamanda bir minibüsümüz kazaya karıştı. Bu tarz durumların önüne geçmek ve konforlu hizmeti vatandaşımıza sunmak amacıyla kazançlı bir takas gerçekleştirdik. Özellikle bu süreçte katkısı bulunan Belediye meclis üyemiz Recep Tıngır’a ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni araçlarımız Geyve’mize ve Geyveli hemşehrilerimize hayırlı olsun.”dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı