enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7048
EURO
35,1792
ALTIN
2.443,80
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Pazartesi Açık
31°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C

Geyve Filistin İçin Tek Ses Oldu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Geyve Filistin İçin Tek Ses Oldu
03.06.2024 11:31
0
A+
A-

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Ahmet Taşçı Hocaefendi’nin Filistin Davası üzerine konuşması sonrasında Geyve İlçe Müftüsü Mülayim Bayındır meydanda dua ettirdi.  Dua sonrası 6 yaşındaki Ahlem Rana Kaynak ezbere bildiği “Mescid-i Aksa’yı Gördüm Düşümde” şiirini okuyarak dinleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Mitingde selamlama konuşması gerçekleştiren Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız; “Öncelikle böylesi bir konuda bir araya gelerek Geyve’nin Filistin Davası için tek ses olmasını sağladıkları için tüm siyasi parti yöneticilerimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bugün bu meydandan kalbi Kudüs için atan, öfkesi mazlumlar için kabaran, yüreği Filistin için yanan Geyveli hemşehrilerimiz ile birlikte haykırıyoruz; Zalimler için Yaşasın Cehennem!” dedi.

Miting son olarak tüm siyasi parti ilçe başkanlarının sahneye davet edilerek basın açıklamasının okunması ile son buldu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı